Samantha framför min kamera & Mvt

Igår hade jag besök av en sockersöt liten tjej. Hon var väldigt samarbetsvillig och skrattade högt åt gosedjuren som vi busade med. Samanthas faster hade köpt fina klänningar som hon tyckte passade in i min studio, det kallar jag att vara förberedd och det tacka jag för. 🙂

Jag har precis haft lokaltidningen här som har gjort ett reportage om mig, väldigt roligt att få berätta om min verksamhet och visa upp att jag finns, kul när tidningen vill uppmärksamma: Stackars fotografen som skulle fota mig fick ingen enkel uppgift, tror jag bad honom tömma minneskortet två gånger och ta om bilderna 😉 Jag som är van att stå bakom kameran är en aning kräsen 😉 Han hade aldrig varit med om någon som va så petig sa han, stackarn 😉
Men det blev bra tillslut, ska bli spännande att se reportaget sen 🙂

Nu några bilder på fina Samantha!

_MG_1094
_MG_1150 _MG_1178 _MG_1221 _MG_1244

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg