Se mer från vårt kök!

Ny vecka, Efter en jobbhelg hade jag svårt att ta mig ur sängen imorse. Benen kändes som spagetti , jag låg kvar i sängen tills Leona vaknade, inte så länge med andra ord, hon ville gå upp strax efter halv åtta. Pussade de stora barnen hejdå så skjutsade Rickard dom till skolan. Jag och Leona hade en mysig förmiddag, vi gick iväg i regnet och handlade och hämtade ut ett paket. Wow vilken trevlig leverans! Ska visa er i morgon 🙂

Sen pratade jag med med kära Madde i telefonen, länge och om allt mellan himmel och jord, livet i stor och smått helt enkelt. Hon gav mig en riktig spark i rumpan och inspirerade mig lite. Precis vad jag behövde. ♥ Det är så underbart med sånna vänner, som man kan va sig själv med och som puschar vid rätt tillfällen!

Jag hade frågestund på Instagram häromdagen, såg ni det? Jag tycker det är en fantastisk rolig grej, ni kan fråga snabba frågor, och jag får svara. Fick önskemål av flera att jag ska skriva olika tips på ångest, så det ska jag absolut skriva ett eget inlägg om, i dagarna tänker jag. Jag har börjat lite att knåpa på ett. ♥

Jag fotade lite i vårt kök häromdagen, jag är forfarande väldigt nöjd med de val vi gjorde när vi gjorde om köket. Att ta bort vissa skåp som kändes alldeles för överflödigt och även tog en ljusare färg, ett tag var jag inne på om man skulle valt gråa luckor, men det blev så bra med vitt. Och utan handtag gör att köket känns luftigare och större!

Men det som jag framförallt älskar allra mest är valet av bänkskiva. Har inte hunnit tröttna på den än utan tycker snarare att den blir snyggare för varje dag som går.  🙂


Min lilla blöjrumpa, det är verkligen hon och jag, kan inte minnas att de andra två var såhär mammiga som Leona är. ♥
Sen när man försöker städa så är hon efter i två sekunder och röjer runt, allt jag precis städat undan slänger hon fram igen.

Under eftermiddagen har jag ändrat om med lite nya produkter i Leonas rum , det blir verkligen så mysigt där inne.
Ska fota imorgon när det är ljust ute så ska ni få se.
Nu ska jag faktiskt kryp ner i sängen och kolla serier med men min älskling, Det blir en tidig kväll idag.

Kram / A

4 reaktioner till “Se mer från vårt kök!

  1. Jättefint! Alltid kul att se bilder från hemmet, visa gärna mer.
    Särskilt kul att se inredning och möblering när man följt en renovering.

    1. Åh vad roligt att du skriver det, tusen tack för din kommenter. Jag ska försöka visa ännu mer, måste bara bli lite mer nöjd först haha! 🙂
      Det tar lite tid att få det som man vill 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg