Skadat finger, och jag vill tipsa er.

Här sitter jag lite halvt invalid och försöker skriva några rader.. Jag var ju så klantigt att jag skar mig i fingret på jobbet i fredags morse. Jag skar mig ganska rejält längst upp i fingertoppen så en del av nageln följde med. Rätt äckligt måste jag säga. Jag kände hur jag nästan svimmade och jag blir lite lätt hysterisk när sånt här händer. Der forsar blod överallt och man ser överhuvudtaget inte hur man skurit sig eller hur djupt.

Rickard trodde inte att jag behövde besöka läkare men jag gick på min magkänsla och åkte till akuten. Tänkte att där lär jag få sitta hela dagen. Men till min  förvåning var vi där i ca en timme. Det var lugnt och jag fick hjälp snabbt. Jag hade skurit av ett blodkärl och sen hade jag skurit bort så mycket av skinnet bredvid att det inte fanns något att sy i. Så jag fick hålla ett förband tryckt med någon salva på som skulle stoppa blödningen i kärlet. Sedan plåstrade de om, och nu har jag ett snyggt förband runt fingret och man inse helt plötsligt hur invalid man blir med ett skadat finger. Rickard får sköta mycket i hemmet denna helg 😉

Jag har roat mig med inköp och andra trevligheter. Vi har endel nya leverantörer på gång , en leverantör som jag blev helt förälskad i , det är sällsynt här i Sverige så jag tror det kan bli riktigt bra. Visar er såfort jag kan._14A2735

Förra  helgen besökte vi barnens faster, barnen och Rickard behövde klippa sig, och de var så duktiga verkligen.

_14A2756 _14A2757

_14A2767 _14A2770

 

Tanken var att jag skulle fått en liten makeover att mitt hår idag, men pga sjukdom så sköt vi fram det till nästa helg. Jag vill inte riskera att vi blir ännu mer sjuka. Jag tror det är fjärde veckan av sjukdom som vi går in imorgon. Men Lowa har sluppit feber nu när hon haft koppor, dock har det kliat ganska mycket på nätterna, stackars liten.. 🙁 Men inatt har vi fått sova en helnatt så man känner sig nästan lite utvilad.
Zira mår mycket bättre utav penicillinet också vilket känns bra.
_14A2791 _14A2789_14A2794
Måste bara tipsa er om detta som vi åt för ett tag sen också. Jag har aldrig varit mycket för avokado, men detta var så jäkla gott. Vi toppade med lite skagenröra och färska räkor. Jäklar vad gott det var. Det kan jag verkligen rekommendera. 🙂

Nu ska jag vi fixa till oss och ta en sväng till svärmor, vi behöver låna hennes scanner och scanna in några viktiga papper.

Önskar er alla en härlig alla <3 dag.
Var rädda om varandra.
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg