Skräck och nytt till hemmet.

God kväll. Idag hann jag med en kopp kaffe i min ensamhet i fem minuter innan jag begav mig till tandläkaren. Ett besök som jag bävat för ett tag. Jag verkligen hatar att gå dit. Något av det värsta jag vet. Töntigt egentligen, och det har kommit på senare år. Förr hade jag tandställning och var var och varannan dag hos tandläkaren så jag tänker att jag borde vara härdad, men icke. Men besöket gick bra. Dock hade jag tyvärr ett litet hål som jag ska fixa om ett par veckor. Men jag känner mig trygg ändå, sen jag bytte tandläkaren känns det ändå så bra som det kan. ♥

_14A3450 _14A3452

Igår åkte jag förbi plantagen här i stan och fyllde på hemmet med lite nya blommor.   Jag älskar grönt och har förälskat mig i eucalyptus.
_14A3409 _14A3412 _14A3411
Det blev lite nytt till sovrummet..

_14A3419 _14A3421 _14A3436

Kändes härligt att piffa till hemmet med lite nytt.. och lite vårigt. Tyvärr har jag inte så gröna fingrar men tänker att jag ska ge mig fasen på att kunna sköta dessa;) Svärmor tittade på mig och sa ”du köper minsann inga enkla blommor” =P

Nu ska jag svira om och åka iväg och krama på Madde lite. Det var längesen vi sågs så lite kvällshäng sitter fint. ♥ Ska passa på att gosa lite extra med katterna innan de flyttar till nya hem.

Vad gör ni ikväll?

Kramar/Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg