Smidigaste resevagnen som du kan ta med som handbagage på flyget.

Reklam för Joolz.com

Så var det dags för ny vecka igen, känns som det alltid är måndag-fredag typ. Det går alltid så himla fort.

Som jag visat tidigare så har vi en och annan vagn här hemma, älskar barnvagnar verkligen. Vagnar för olika tillfällen och hur man enkelt kan underlätta vardagen genom att tex ha en smidigare vagn för vissa ändamål.

Därför vill jag visa upp Joolz nya skönhet nämligen deras resevagn. Joolz Aer+. Detta är den perfekta resevagnen som tar minimalt med plats, och är sjukt smidig att fälla ihop och fälla ut. Den kan enkelt tas med på flyget och går som handbagage. HUR Bra?
Vagnen levereras i en smidig resepåse. Vill du redan NU kika in vagnen så läs mer om den HÄR


Här ser ni hur liten och smidig den är, och dessutom har den en axelband så du enkelt kan hänga vagnen på axeln. Denna vagn kommer vi definitivt  ha med på våra semestrar i somrar. Som ni ser så kommer den ta minimalt med plats även i bilen.

Här ser ni vagnen som helt utfälld som sittvagn. Man fäller ut den enkelt med att hålla in två små knappar, du kan alltså fälla upp vagnen med endast en hand.

Vagnen finns i olika färger och en del är helt nya. Älskar därför att testa vagnar i flera olika färger, denna gången valde jag Sage grön, den känns lite grönbeige i färgen. Lite svårt att få den helt rättvis på bild, men den är SÅ sjukt snygg verkligen.

Vagnen är även utrustad med sele och har fempunktsbälte. Även sittdelens dyna är uppdaterad.


Något annat som jag kan sakna hos resevagnar är att det oftast inte har fullt liggläge. Men denna har det!! Så nöjd. Du kan få fullt liggläge på vagnen. med hjälp av att du öppnat en dragkedja , sen finns en liten knapp som man kan knäppa isär och visps så får vagnen helt liggläge.

Här ser ni vagnen med fullt liggläge, hjulen har även fått en ny design och varukorgen har blivit större, och du kan packa i upp till 5 kilo i den.


Suffletten går dessutom också att förlänga superenkelt. Älskar verkligen när man kan förlänga suffletterna och skydda bebis och barn mot solen.

Något annat roligt med vagnen är att man dessutom kan ha som liggvagn. Liggdelen är också väldigt komprimerad och tar lite plats. Liggdelen är dessutom utrustad med en ventilerande madrass. Så din bebis kommer garanterat att trivas i detta lilla vrålåk.
Här ser ni hur den ser ut som liggvagn.  Vill ni läsa mer om liggdelen så kan ni göra det HÄR


Sedan kan man enkelt vika ihop vagnen med liggdelen på, du lyfter upp liggdelen bak med en liten knapp.

Här kan ni se hur liten och kompakt den är. Jag verkligen älskar att de har gjort en resevagn som man också kan ha ända från födseln. Vem vill inte uppleva allt så smidigt som man bara kan?
Nu är liggdelen tyvärr för liten för Line då, nu när hon är 9 månader. MEN hon rockar sittvagnen.

Här ser ni liggdelen, älskar också alla små läderdetaljer på handtaget och bygeln.

Den här vagnen kommer vi definitivt ta med i sommar när vi åker iväg på semester.

Så är ni ute efter en bra resevagn, som tar lite plats, men ändå inte tummar på kvalitet? För jag upplever att den verkligen känns lyxig och rejäl. Så tycker jag ni absolut ska kika in vagnen hos Joolz. ni finner den HÄR.

Pssss. kan även berätta för er att ni också får hålla utkik efter något roligt på instagram, inom kort kommer ni kunna delta i en tävling om just denna underbara vagn. DET vill ni inte missa.

STOR kram från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer