Snabb leverans och idag är jag trött. 


God morgon. Har ni sovit gott? Segt att gå upp nu på morgonen. Hade en jättetrevlig kväll igår och kika på speedway var ju riktigt roligt. Jag tog faktiskt med mitt största objektiv som jag har så jag komma nära förarna… Ska lägga in bilder på jobbet sen när jag kommer dit.. 😉 

Igår fick vi även första leveransen av kids concept. Så grymt snabbt. Det står i en ända röra , vi ska försöka plocka upp så mycket som möjligt, idag är den fysiska butiken stängd men imorgon öppen igen, så ni motalabor som är nyfikna, kika in vetja. <3

Nu ska jag försöka fixa till mina trötta ögon..  Hur ser eran dag ut idag? <3

Puss / Angelica

2 reaktioner till “Snabb leverans och idag är jag trött. 

  1. Har en ledig dag idag, så jag ska vila så mycket jag kan! Är så sjukt trött, vill bara det ska bli kväll så man får gå o sova??

    Måste vara årstiden. Och så är jag gravid, så det tar din energi det med?

    Kul med nytt i butiken! Längtar att förnya lite i hemmet nu när vi går mot mörkare årstider.
    Ha en bra dag!

  2. Oh vad roligt med speedway, de vill jag gärna se bilder på sedan. Har varit och kollat på Masarna flera ggr tog också med och fotade en gång =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg