Snart ska jag sova utan dom..

Kikar in en snabbis innan vi ska packa på oss och ge oss ut i snön så barnen får åka lite pulka. Suga ut det sista i ledigheten innan det är dags för ny jobbvecka.. Denna vecka händer det ganska mycket. Och vi avslutar den med att åka till Formex fredag-lördag. Det ska bli intressant att hälsa på alla våra leverantörer, inspireras inför alla vårens nyheter och kika in lite nya leverantörer. Jag vet redan nu vissa montrar som jag tänkt att vi ska besöka.

Det läskiga med allt detta är också att jag för försöka gången ska åka ifrån barnen och sova borta över natt. Vi har aldrig någonsin gjort det på dessa 5,5 år som vi varit föräldrar. Konstigt kanske. Men sånna är vi. Men jag vet att det kommer gå kanonbra, de ska sova hemma i vår lägenhet tillsammans med mormor. Så antagligen är det jag som kommer tycka det är jobbigast när man väl kommer tillbaka till hotellet och ska sova. Men det är nyttigt, jag försöker övertyga mig själv om det 😉

leia_lowa_ludwig
Försökte ta bilder på kusinerna igår, det gick sådär, de satt inte stilla i så många sekunder. ♥

Nu måste jag skynda mig ut, barnen är redo för backen.

Kikar in lite senare!

Kram / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg