Som en fånge..

När orken tar slut till att vara positiv… Ikväll tog orken slut och jag känner att jag skulle vilja lägga mig ner och gråta… Min värk tar ibland kol på mig, idag en sån dag.. När man varit iväg som i mitt fall på semester. O man kommer hem, värken är mer än någonsin och jag bara längtar till ett bad… Ska jag alltid behöva va beroende av ett badkar?

Jag känner mig inlåst i min egna kropp..

  Ibland känns livet så jävla orättvist.. Nu kommer gnäll för småsaker, men ibland går musten ur. Att ha spenderar en hel helg med min fantastiska familj och en visit på Ullared. Så roligt och jag har njutit.. Men det suger att alltid känna sig så begränsad och inlåst .. Jag känner mig som en fånge i min egna kropp.. 🙁

  Imorgon hoppas jag på en bättre dag! <3 

Kram och godnatt!

En reaktion till “Som en fånge..

  1. Jag förstår precis hur du känner dig. Jag har fibromyalgi vilket innebär ständig värk i kroppen. Jag vill så mycket mer än mig kropp klarar av och jag pressar mig alltid hårdare än jag borde. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg