Sommaren har bara svischat förbi, och jag känner mig inte helt redo!

Måndag , ny vecka, och Rickard har börjat jobba igen.
Denna semester har varit fantastisk, mysig, jobbig, kaos mellan barnen osv. Så som det är helt enkelt när man har barn.
Sällan en lugn stund. Men också så otroligt härligt det har varit att vara ledig i 4 veckor tillsammans.
Att inte behöva ställa klockan, o bara ta dagen som den kommer.
Vi har inte gjort några större utsvävningar, Vi har varit på landet hos min pappa, hängt med vänner, och gjort lite dagsutflykter.
Det var det som kändes bäst för oss att göra. Sen gör alla sjävklart som man vill, men eftersom vi båda är vaccinerade jag fullt och Rickard har fått en spruta så har vi ändå känt att det känts bra att umgås med vänner utomhus! ♥

Så på något vis så har bloggen blivit lidande, jag har försökt att bara leva i nuet , kameran har inte varit med i högsta hugg utan den har fått vila mycket på hyllan, antagligen kommer jag ångra mig i höst när man är begränsad med fotograferandet pga att ljuset inte alls är detsamma. Nåväl. Ibland behöver man lite distans till saker och så får man förhoppningsvis tillbaka lite energi♥

Försöker nu att njuta de sista stunderna på semestern,  Jag ska nämligen tillbaka till jobbet på Neo efter semester är slut, jag ska erkänna att det känns lite tufft att gå tillbaka helt. Helt plötligt är Lucie så himla stor. Men det som är bra är ju att hon varit lite inskolad och ensam på dagis, tanken är att vi ska köra en liten inskolning till nu efter sommaren, och förhoppningsvis går det helt okej när hon känner igen personalen och miljön. Men det blir säkert bra, men ska erkänna att jag inte känner mig helt redo.

Vi har också hunnit med att bygga ett till rum på vår övervåning, vilket betyder att alla barnen nu har varsitt rum.
Leona har blivit stor tjej och har flyttat upp, det nyaste rummet snodde dock vår äldsta tjej, Men det blev bra.
Jag tänkte jag skulle fota och visa upp, skulle ni tycka det var roligt att se?

bjuder på lite blandande bilder från sommaren!

Nu ska vi ta en liten eftermiddagsfika, Leia har bakat muffins!

Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer