Tacksam för alla fina människor kring oss!

God kväll! Hoppas ni haft en härlig söndag!
Igår fick jag semester från jobbet, vilket betydde att vi fick en ledig helg tillsammans. Så otroligt mysigt. ♥

Leia åkte dock hemifrån redan efter lunch, hon skulle sova över hos sin farmor, lite egentid för henne det, och hon är så nöjd, herregud trodde aldrig hon skulle komma hem idag, hon tyckte nog det var riktigt skönt att slippa småsystrarna för en stund och bara få farmor för sig själv, de verkade haft de riktigt mysigt och det gör mig varm i kroppen! ♥

Tänk att hon fyller 10 år nästa år, det känns galet, hur går den ekvationen ihop när jag fortfarande är 21. ♥

Vi andra hade en mysig eftermiddag, Rickard lagande plankstek här hemma och det var SÅ gott, jag vilade mycket. Var så trött och det värker i kroppen. Men efter ett tag så började Rickard gnälla och tjata lite på mig och frågade om jag inte kunde plocka lite här hemma. Alltså han är expert på att tjata om sånt för han får panik när det är rörigt här hemma, o med en 2 åring i huset så är de ofta rörigt för hon röjer ju som en galning, jag har verkligen förträngt hur mycket de stökar till eller så va de två stora mer lugna. Leona är mer vild än tam vissa gånger. Jag kände att jag blev lite smått irriterad på honom att han tjatade, men o andra sidan stod han och gjorde världens lyxigaste kvällsmat, så jag började plocka och greja här hemma, så de inte såg ut som ett bombnedslag. Kände hur jag irriterade mig lite smått att han hade gnällt, ni vet hur man kan gå runt o småsura på varandra. Men o andra sidan., så städade jag ju ordentligt för att jag var så irriterad. hihi.
När vi höll på och plockade undan kvällsmaten så ringde de plötsligt på dörren, jag stod som ett fån och fattade ingenting, tills hela huset fylldes av våra fina vänner som kom med fina paket till både mig, Rickard och bebis!
AHA NU förstod jag varför han hade sagt till att jag skulle plocka lite här hemma, för vi skulle få besök som jag inte hade en aning om. SÅ mysigt, när hela huset fylls av goda vänner, underbara barn som leker busar och kramas och pussar på varandra. Det är så mycket kärlek när vi ses så ni kan inte ana! ♥


Snodde några bilder från maddes blogg,

Så mycket fint de överraskade med!  Har ni sett sånna fina hattaskar med konstgjorda rosor i, jag tror jag kikat på en sån i år och velat ha, så ni kan tro att jag blev lycklig när hon överraskade med en sån här. I beige färg dessutom, WOW säger jag!
Vi fick även små berlocker med våra initialer på, ska visa er, så himla fina. Att få bära ett R runt min hals. Eftersom jag sällan bär min förlovningsring, med tanke på att jag inte kan ha den i jobbet, så känns de fint att kunna ha ett R runt halsen. ♥ Så tacksam och glad!
 Dessa hattaskar är ju verkligen en perfekt gåbort present! Den har fått en plats i sovrummet, tyckte den passade så fint därinne, någon dag när de är ljust ska jag passa på att fota och visa er !


Livia-Leonore, vilken charmör, jag tänkte att hon kanske skulle tykännas lite mot oss när vi inte träffats på så länge, men hon var så glad och mysig hela kvällen. Ser ni kläderna hon bär,i present fick vi likadana till bebis i magen, det känns så surrealistiskt att vi själva snart ska ha en såndär lite knodd till. ♥

Så go! hur fin är hon inte med sitt smile, får ju vem som helst att smälta! ♥

Rickard passade på att mysa med bebis medans pappa M gick på toaletten. ♥ Alltså jag blir ju lite blödig av alla sånnahär bilder alltså, preggo o känslig som jag är. ♥

Så glad och tacksam för detta spontana besök vi fick, många skratt som vanligt när våra tokiga familjer ses. Ni skulle vara med och se dessa kvällar, ni skulle nog skratta ihjäl er för den ena är mer galen en den andra känns de som ibland, och vi är som en enda stor familj. Låt oss ses snart igen!
Tusen tack för alla fina presenter ni överraskade oss med, känner mig rikast i världen med så fina vänner  kring mig. ♥

Sen har Leona blivit förkyld här hemma, snorig och hostig som tusan. Inatt har hon hostat så mycket att varken hon eller jag har fått speciellt mycket sömn, Vi besökte faktiskt jourcentralen i eftermiddags för att kolla upp det. Hon är den av alla våra barn som blir väldigt hostig, Madde har länge sagt att hon tycker att det låter som förkylningsastma eller falsk krupp, o jag har egentligen ingen erfarenhet av detta då våra andra tjejer aldrig haft något sådant. Men tyckte de va lika bra att kolla upp, för jag tyckte så synd om Leona inatt, när hon hosta o grät om vartannat, försökte sitta upprätt med henne i sängen men hon blev bara arg på mig , då hon ville vara i fred. Så hon får vara hemma några dagar nu från dagis o kurera sig, även om hon egentligen inte känns så påverkad, med tanke på att hon är mer högt än lågt här hemma, drar runt stolar i hela huset och klättrar upp överallt , allt för att nå det hon vill ha, lilla busungen. ♥

Mitt lilla yrväder, vi fick mollipect utskrivet och jag lyckades få i henne 5ml innan hon la sig ikväll. Jag hoppas det underlättar och hjälper så vi får sova lite bättre inatt hon och jag.

Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla ett avsnitt av solsidan och somna med en bra känsla i magen efter denna helg. Tacksam. ♥
På tisdag är det dags för barnmorskebesök på morgonen, det ska bli spännande att bland annat få höra bebis hjärtljud för första gången! ♥

Hoppas ni haft en fin helg,
Puss & kram / Angelica

4 reaktioner till “Tacksam för alla fina människor kring oss!

  1. Fina Leia ❤️ Så stor hon har blivit.
    Och grattis till tös nr 4 ?
    Vilka underbara vänner ni har som överaskar er, och roshatten ser så vacker ut.
    Kram Josefin (från gamla förskolan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg