Tandvärk och mysig grillkväll..

Inte sovit alls något vidare inatt, typiskt när man ska upp tidigt. Jag har länge haft en tand som strular, till o från men inatt har jag haft riktigt ont i den, alltså fy. Dom få stunder jag har somnat så har jag vaknat efter en stund med värk. Jag inser att jag måste ringa tandläkaren imorgon, jag har inget val. Jag ska erkänna att jag har lite tandläkarskräck, men sen jag bytte för några år sedan och går privat så känns det mycket bättre, men jag drar mig verkligen för det, men nu när det påverkar så mycket så är det ett måste.

I fredags fick vi som jag skrivit besök av Madde , Micke och barnen. Vi grillade och Rickard bjöd på grillspett, smarrigt!

Leona och Mathilde, vilka små brudar.. de är så söta tillsammans så man dör lite, verkligen ♥

Hallå kompis vart tar du vägen?

Man kan ju titta på dom hur länge som helst när de busar och myser , lite pusskalas!

Vi vuxna spelade spelet Thats you, har ni testat det? Så himla roligt är det och speciellt när man spelar med sånna man känner väldigt väl. Många skratt blev det 🙂 älskar våra knasiga kaoskvällar♥

Madde fångade en fin bild på mig och min lilla snutta. Hon är en riktig liten pussgurka, hon älskar verkligen och pussas och gör det med hela munnen 🙂

Nu ska jag åka iväg mot Neo, och hoppas jag Slipper dundervärk i tanden. :/

puss och God morgon ♥

4 reaktioner till “Tandvärk och mysig grillkväll..

  1. Vilka fina bilder? o vilken fin bild på dig o lillfis. Snygg topp du har. Vart är det köpt? Ring Per imorn om tanden döh? Älskar osv??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg