Tankar från mig kring hur världen ser ut just nu!

Just nu sitter jag i vår säng med datorn i knät, jag är helt ensam här hemma, vilket typ aldrig händer. Det är tyst och jag har tillåtit mig själv att bara sitta här, Så skönt och nyttigt för min hjärna som vill ha perfekt och kontroll på allt. Har precis förberett ett samarbete som jag ska dela lite senare i veckan på instagram, för er som tycker om mat så får ni hålla utkik. Perfekt till adventsmyset!

MEN hörrni hur mår ni? Världen är minst sagt så himla annorlunda just nu. Saknar mina nära och kära, och kramas och bara få mysa. Pratade med Madde i telefon häromdagen , att vi längtar tills vi kan ses och bara sitta rätt upp o ned på golvet, prata mysa och bara va. jag skojade och sa. , när vi kan umgås igen kommer vi väl umgås så mycket att vi kräks på varandra tillslut!
Vi brukar ju alltid fira nyår tillsammans, och om inte det händer något magiskt med alla restriktioner tills dess så ser det ut att bli ett nyår utan dom. Det känns för jäkla sorgligt måste jag erkänna.
Men vi måste hålla ut allihop, ha krafterna kvar, kämpa tillsammans så är vi snart där när detta är över. VI fixar det.  Tillsammans. eller hur! ♥

Jag har skrivit mycket om att jag har fått tillbaka min ångest, INTE kul. När den kommer försöker jag att inte kämpa emot den, även om jag VET att jag hatar den, så försöker jag göra den till min ”vän” för att den fortare ska försvinna.
Tror mycket spelar in i detta, att denna vår och sommar och att hösten nu fortsätter att bli som den inte borde.
Jag känner mig ofta väldigt instängd här hemma, men nu har jag försökt att komma ut på promenader , märker att det gör mig gott för både kropp och knopp.
Jag har även tagit hjälp av en PT som jag har fått ett litet enkelt träningsschema av. SÅ himla bra, för hon har tagit fram ett helt individuellt, perfekt för mig och min ångest. Mycket handlar om att andas rätt i övningarna, och helt plötsligt inser man hur svårt det faktiskt är att andas rätt. Hade aldrig kunnat tro att de kunde vara så svårt 😉
Jag ska visa er och berätta lite mer om detta framöver ♥Nu ska jag lägga ner mig en stund och försöka vila några minuter, imorse vaknade Lucie vid strax efter klockan 6, busunge att vakna så tidigt.

Va rädd om er nu, och kom ihåg. håll avstånd, och märker ni några i er närhet som är dåliga på det, PÅMINN, eller om någon står för nära när du handlar i en affär, påminn, VI gör detta tillsammans!
SNART får vi kramas igen!

PUSS på er! / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer