Tävling och fina ord.

Då kickar vi igång denna vecka, den är faktiskt ganska fullspäckad just nu. Har redan varit och jobbat en sväng och nu sitter jag och fixar med bilderna för leverans.

Som jag skrev i tidigare inlägg så tänkte jag ha en tävling om min facebooksida uppnådde över 400 likes. Vilket den gjort och i skrivande stund har jag hela 431 likes. Det är för mig helt galet. Jag blir så himla glad över att så många personer gillar det jag gör. <3 Jag lovade att ha en tävling om jag uppnådde 400 likes, så igår la jag ut en tävling där ni kan vinna en fotografering av mig. Det är så himla många som har skrivit kommentarer och som är med och tävlar.
Flera av mina gamla kunder skriver så fina ord så jag blir helt rörd och tårögd. Jag har verkligen blivit så himla blödig, är det så när man blir äldre? 🙂
Jag vet att min blödighet kom i samband med att vi fick våran första dotter, och det är ju inte så konstigt, för det är ju det häftigaste man kan vara med om, och så mycket kärlek man får tillbaka av sina barn.Så det är kanske inte så konstigt man är känslig och har lätt till tårar. 🙂

Sen spelar säkert åldern in lite också, jag har ju inte sådär jättemånga år kvar till 30. Fast jag tar det med ro, nojar inte så speciellt mycket över smårynkor eller annat som jag ser… Jag tänker leva länge på att jag fick visa leg på systemet när jag va där förra veckan, det måste betyda att jag har en hud som en 20 åring 😉
Nog om ålder 😉

 

På lördag om vädret är på våran sida så är det dags för en familjefotografering av mina tidigare kunder. Jag ser fram emot att få fota i snön, och jag hoppas vädret är som idag, för här skiner solen på snön! Sen har jag eventuellt en rolig fotografering på söndag också!

Känns som detta kommer bli en bra vecka!
Hoppas ni har det bra, är ni tävlingssugna så kan ni klicka på bilden nedan för att vara med och tävla.

TAVLING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg