The incredible face mask

Startade dagen med att upptäcka det fasansfulla att Lowa hade löss i sitt hår, alltså hjälp jag dör.. Tur jag hade medel hemma och även kam så jag var förberedd. Så ni kan ju tänka er själva vad jag har pysslat med under hela dagen 🙁 Kamma, kamma , kamma.. Vända upp o ner på hela lägenheten och tvätta allt. Jag får lite lätt panik över sånt här.. Så hela dagen har gått i ett. Jag hoppas nu att de är borta för gott. Jag ska fortsätta att kamma nu i flera dagar framöver..

Nu ska jag berätta om något roligare som jag testat. För ett tag sen provade jag en ny ansiktsmask från May Beauty. Masken heter The incredible face mask. Det är en svart ansiktsmask som tar bort pormaskar, död hud och motverkar acne. Så för er som lider av tex acne tycker jag absolut ska testa denna mask.

Det var väldigt längesen som jag tog mig tid till att göra något sånt här spa aktigt för mig själv. Ni alla med småbarn vet att man ofta inte har så mycket egentid. Barnen står ju ofta och rycker och tjatar i dörren tillomed när man sitter och skiter, känner ni igen er? Så en liten stund i badkaret med lugn musik fick det bli medans ansiktsmasken torkade.  Det är verkligen guld värt. ♥
_14A8736 _14A8721
_14A9648

_14A9649
Masken var superlätt att applicera med hjälp av borsten som man fick med..
_14A9656 _14A9659 _14A9670

Masken fick sitta på i ca 40 minuter tills den stelnade ordentligt..

Efteråt fick jag grimasera lite med ansiktet så att jag fick in fingrarna under masken så jag sedan kunde dra bort masken._14A9673 _14A9675

Det gjorde rätt så ont att ta bort den, man riktigt kände hur alla porer och annat försvann. En härlig känsla och man kände sig så ren och fräsch efteråt.  Jag kan verkligen rekommendera denna produkt. Och jag har ett superbra erbjudande till er. Ni får nu 30 procent rabatt på denna produkt. Klicka HÄR . Använd kod: angelicaface , för att ta del av erbjudandet. Ni kommer inte bli besvikna.

Nu ska vi svira om för en kväll hos goda vänner. Hoppas ni får en härlig lördag.♥
Kram/ Angelica

I samarbete med May Beauty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg