Tips på trollstig och nu har vi äntligen bokat !

Tjingeling, Hur har ni det? Jag har tänkt att kika in här så många gånger, men jag får nästan aldrig någon minut över just nu känns det som. Jag och barnen har gått på semester och sommarlov, så det är fullt ös mest hela dagarna. ♥ Det är så skönt att slippa ställa klockan på morgonen, dock räknar vi ner tills Rickard också går på semester, längtar galet tills vi är lediga tillsammans, det känns SÅ välbehövligt. Lider med honom att han fortfarande ställer klockan och åker iväg till jobbet. Vi har ungefär två veckor semester tillsammans, sen börjar jag att jobba igen.
Jag har så mycket att uppdaterar om att jag knappt vet vart jag ska börja. Vi har haft babyshower för Madde & Micke, ska redigera färdigt bilderna och publicera, det blev verkligen lyckat. Vi fokuserade på ett party för hela familjen och inte bara för mamman. ♥

Barnen och jag har gjort små utflykter, bland annat till Övralid där det finns en söt liten trollstig, den är inte så lång, men barnen uppskattade att gå och leta efter trollen, ett litet lagom äventyr. ♥ Det är väldigt barnvänligt och bakom cafeet finns en stor gräsmatta där barnen kan springa, leka , spela krocket osv. Kolla på får som betar precis bredvid. Har ni inte tagit en tripp hit tycker jag absolut att ni ska göra det 🙂


Utsikten är dessutom magisk.Stigen avslutas med en liten skatt  🙂

Igår var jag in till Linköping en sväng på fm, jag ska läsa en kurs under hösten som jag har blivit antagen till, jag komma läsa på distans. Känner mig ganska taggad och lite nervös, men det är ingen lång kurs och jag tror det kommer gå bra, jag kunde dessutom validera bort själva praktiken, De hade annars tänkt att jag skulle ha praktik på BB, men det kändes inte så aktuellt när jag förklarade vart jag arbetade idag 🙂 Så det känns skönt. Har planerat att börja kursen sen när semestern är slut. Känner att jag inte vill påbörja något just nu under semestertider ♥

Idag har jag och barnen inga planer, det är molnigt ute men inget regn just nu, skönt att ta dagen som den kommer. Har en känsla att de blir en bra dag. ♥ Det är inte direkt någon semester att va ensam med alla barnen, det är något hela tiden känns det som, ordet mamma vet jag inte hur många gånger man för höra på en dag just nu. MEN ibland när öronen trillar av , av tjatet så ska jag ändå va tacksam,tacksam att få vara deras mamma och att vi får spendera tiden tillsammans , ibland när det är tufft så måste jag försöka tänka om. Jag räknar verkligen ner dagarna tills Rickard går på semester, och idag har vi bokat två nätter i Stockholm, barnen har SÅ länge velat åka tid så nu har vi äntligen tagit tag i det. Min syster var dessutom ledig de dagarna så då blir det häng på Gröna lund med henne. Längtar. Rickard sa ” Tänk då har vi ju barnvakt med kanske skulle passa på att ta en drink på tu man hand” PING Alice ;) ♥


Efter mycket letande så bokade vi in oss på hotell Hasselbacken , ligger ute på djurgården och bara en liten promenad från både junibacken, Gröna lund osv. Tror det kommer bli superbra ! NU har vi några att se fram emot! ♥

Nu ska jag röja här hemma,

Hoppas ni får en fin dag. ♥
Puss

3 reaktioner till “Tips på trollstig och nu har vi äntligen bokat !

  1. Härligt med sommarlov ☀️ Har själv två dagar kvar sen är det äntligen semester, efterlängtad ??
    Vad mysigt med Stockholm, bodde på Hasselbacken med familjen för ett par år sedan. Nära till allt ?
    Njut av ledigheten och ta hand om er ?

  2. Så kul med en uppdatering 🙂 Jag har 2 dagar kvar innan jag och de små barnen går på sommarlov, de största är ju hemma hela sommaren. Vi har en vecka själva innan mannen med blir ledig sen ha vi 5v tillsammans och vi ska över till Gotland en sväng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg