Underbara plagg från Polarn o Pyret!

-Annons i samarbete med polarn o pyret-

Att denna lilla bebis i magen blir bortskämd med fina kläder är väl ingen nyhet? Denna gång vill jag i samarbete med polarn o pyret tipsa er om deras nya kollektion som fokuserar på just new born.
Jag har sedan tidigare använt Polarn o Pyret kläder till mina barn, bland annat har de stora barnen varsin jacka därifrån som vi är supernöjda med. Deras kvalité är verkligen grym.

Polarn och Pyret utgår alltid från barnen när de producerar sina kläder. Det ska vara hållbara och barn ska få vara barn i kläderna. Hållbarheten är stor fokus , där flera barn ska kunna använda samma plagg och ärvas vidare till syskon.

Såklart inget undantag med den nylanserade kollektionen som fokuserar  på de allra minsta. Kläderna är  tillverkade i 100 % ekologisk bomull som är skonsam mot barnens känsliga hud. Vilket känns tryggt för mig som mamma när jag vet hur känsliga huden är på just de små. Den nya kollektionen innehåller nya plagg och även nya färger, men håller fortfarande Polarn & Pyrets höga kvalitet.
Vi fick hem en present till lillasyster i magen med kläder från nya kollektionen, och wow så himla fint. Neutrala och sobra färger precis som jag tycker om. En söt liten klänning, ett set med shorts och t-shirt samt solhatt. Det kommer bli perfekt till sommaren ♥  Jag tycker även om att knapparna på klänningen är på framsidan, jag är lite allergisk emot knappar i ryggen till de små som oftast ligger ner väldigt mycket. Denna kollektion finns från storlek 50-68.
 
För att komma direkt till denna underbara kollektion klickar ni HÄR.

Nu är det snart dags att checka ut och ta helg. En välbehövlig sådan, det känns som ögonen går i kors idag.. Längtar tills vi sitter i soffan till kvällen och tittar på något bra på tv, om jag kan hålla mig vaken vill säga? Jag brukar alltid gosa in mig hos barnen och somna haha. På menyn står det hemmagjordpizza. Vad äter ni ikväll?

Ta hand om er!
Puss o kram!

En reaktion till “Underbara plagg från Polarn o Pyret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg