V36, trötthet och jag måste börja förbereda.

God kväll fina ni, hur har ni det?

Här hemma rullar livet på, torsdag och ny vecka för bebis i magen, v36 {35+0}. Vaknade imorse tidigt av sammandragningar, så nu börjar det väl förbereda sig. Så spännande att se när de väl drar igång …. detta pirriga att inte veta … det är ju så spännande.

Jag har lite att fixa och ska väl börja packa ihop saker, kanske dags nu 🙂 jag har köpt hem nästan allt, och har inte tvättat upp bebiskläder som ska med , så tänker jag kanske ska göra det också. Lucie föddes i v38+3… tänk om de ” bara ” är tre veckor kvar…. så spänd.

Börjar bli redo, känner mig för det mesta trött för jag sover så dåligt, och mina fogar värker . Längtar till min vanliga kropp och lite energi, samtidigt som jag vill njuta det sista 🤎

Tänk när magen är ett minne blott, lovar er att jag kommer gnälla att jag saknar den haha. Lustigt det där.

Idag har jag börjat boa här hemma. Försöker få till en sovplats till bebis i Lucies rum, sen kommer vi ha ett bedsidecrib vid min sida säng, som bebis får sova i första tiden. Hoppas det kommer under nästa vecka 🙂 blir ni nyfikna och se kanske?

De andra syskonen börjar bli nyfikna, och Leona kommer vilja göra så mycket berättar hon. Så hon kommer nog ta väl hand om lillasyster, undrar dock hur Lucie kommer reagera ❤️

Nu ska jag krypa ner och försöka få några timmars sömn, imorgon kommer jag kika in och visa er lite från de stora tjejernas rum.

Kram på er ! Sov gott!

/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer