Vacker frosttårta och så gick det på sista besöket på BB.

-Reklam i samarbete med mittgodaste.se-

Hej på er! Har ni det bra? Vi fortsätter njuta av lite långledighet här hemma. Barnen ska inte tillbaka till skola/ dagis förrän på onsdag. Mysigt.
Rickard åkte ner till jobbet en sväng nu för att fixa en del. Men snart är han hos oss igen, man vill helst vara samlade allihopa hela tiden. Igår fyllde Lowa 5år och Leona 1 vecka. Kan inte förstå att hon redan varit hos oss en hel vecka. Skapligt fort det har gått, skillnad mot när man är gravid ;P Än har jag inte börjat sakna magen, men jag har inte vant mig vid att den är borta. Och som jag skrev så har förlossningen inte sjunkit in ännu. ♥

Ska berätta lite om vårt besök på bb-mottagningen i fredags, vi fick träffa en supermysig barnmorska även denna gång, hon jobbade även på BB på söndagen när vi låg där och var den första som tog provet för gulsoten. Hon var superbra även denna gång, lugn och harmonisk, sa direkt när vi kom in ” Hon ser riktigt fin ut och inte alls gul” Hon tog testet och bilirubinvärdet hade som vi trodde sjunkit massor vilket var jätteskönt, själva kurvan gick nedåt och vi blev utskrivna. Äntligen. Det har varit en upplevelse detta, det jobbigaste har varit att man har slängts mellan olika känslor, som när första barnläkaren sa att ” det kan bli blodtransfusion ” Där sitter man helt nyförlöst med sjuka eftervärkar och får det kastat i ansiktet. Jag är medveten om att det är det ”värsta” som kunde hända, Men alla som varit nyförlösta vet hur känslig man är. Det var väldigt svårt att sortera, och jag kan känna nu när det gått ett tag och allt hunnit lägga sig så blir jag mer och mer upprörd över hur det hela har sköts. Jag vet att dom har sjukligt mycket att göra , men det spelar ingen roll. Man måste ändå kunde ta människor och förklara bra hur man menar. De två absolut bästa på hela BB träffade vi som sagt i onsdags och i fredags, som verkligen tog sig tid och pratade. Man kände att de brydde sig och de förklarade väldigt bra hur allt med dat-positiv fungerade. ♥ Jag berättade även i fredags att jag var inne i en gråtperiod. Fullt normalt såklart, men hon sa att jag skulle vara rädd om mig, ta hand om mig och vila så mycket jag kan. Så titta hon på Rickard och sa, du tar han om henne det ser jag! ♥ Jag kramade om henne innan vi gick därifrån. Hon tittade på oss och frågade, ” är ni klara med barn nu?
Rickard och jag tittade på varandra, skrattade och sa, njaee det vet vi inte. Vi avslutade besöket med att hon sa ”jag hoppas vi ses igen!”
Vi får väl se hur det blir med den saken, nu tar vi en dag i taget och njuter av våran nya lilla familjemedlem. Och om hon blir omhändertagen. Hennes systrar skämmer verkligen bort henne.

Lowas kalas blev väldigt lyckat, när jag hämtade tårtan till henne och kom ut med i bilen så trodde hon inte sina ögon. Hon blev så glad och så överraskad. Mamma en egen frost tårta, och det är Elsa på, kolla!!! Hon blev så glad verkligen! Jag är verkligen så nöjd, tårtan var inte bara grymt fin, alltså vilket hantverk. Hon är verkligen SÅ duktig. Ni som är ute efter tårtor, kika in hos mittgodaste.se. Denna gång provade vi även en ny fyllning. Åh den var verkligen himmelsk god den också! Följ även hennes konto på instagram, vilken inspiration! ♥

Helt otroligt att hon står och gör allt för hand.. Vilka detaljer..

Denna gången testade vi fyllning med dumle och hallonmousse, det kommer bli den nya favoriten tror jag, för shit vad god den var! ♥

Nu har vi en till liten tjej här hemma som fyller år i slutet på Juni, och hon har redan också önskat sig en egen tårta, så det kanske lika bra och beställa snart 🙂 Hon har redan ett önskemål så jag hoppas det går att ordna =)


Tusen tack till alla som var här och myste och firade våran lilla femåring. ♥

Det blev en bit av tårtan kvar igår, så tänkte överraska barnen med att vi ska festa lite på den sista biten=)

Hoppas ni får en härlig söndag!

Kramar / Angelica

2 reaktioner till “Vacker frosttårta och så gick det på sista besöket på BB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg