Vackra blommor och minitonåring!

God förmiddag! Hoppas ni har sovit gott. Vi har sovit bra inatt , det tackar vi för. Natten till igår var sämre. ♥ Leona är fortfarande så himla snörit och hostig, börjar bli en aning långdraget. Det var ett tag som hon var fri ifrån det, men sen kom skiten tillbaka igen. Så tröttsamt! Men vi har fått ihop vardagen ändå även om vi har fått pussla om lite mot vad vi har tänkt.


Lowa överraskade mig med blomster som hon hade plockat själv i trädgården, nu känns det verkligen som våren är på g, även om det var minusgrader imorse. Så fort det blir lite varmare så har vi planerat att ta hit en grävskopa som ska gräva upp lite i trådgården.
De som bodde här innan kanske är som jag inte har speciellt gröna fingrar för den är inte skött något vidare. Häcken som går längst ned mot grannen är totalt död, så vi har bestämt oss för att gräva bort och sen plantera något annat. Lättskött ska det vara, men ändå se fint ut. Vi har hela sommaren på oss att gå och peta i trädgården tänker jag.
Vi har även planer på att börja måla om huset, och börja på baksidan. Men jag vet inte riktigt vad huset är målat med för färg sedan innan så vi tänker att vi ska ta ut lite expertis som får kika på fasaden! =)


Leia, min Leia. Det verkar hända mycket i hennes lilla kropp. Hoppas tonåren blir lugnare än vad det är nu. Hoppas och tror att det snart lugnar ner sig. Hon har ett sånt jäkla humör, och det känns bara som vi bråkar hela tiden. :'(
Ibland känner man sig så maktlös. När hon springer upp yxtokig och smäller igen dörren efter sig. Men har börjat låta henne vara. Sura i fred ett tag , så kommer hon oftast ner efter en liten stund och säger förlåt. ♥

Sitter och kikar lite ledigt i Ullared, funderar på att åka dit och kanske sova över natt. Handla på oss lite baskläder osv. Men det gäller att hitta ett datum när jag är ledig och att det finns lediga stugor. Alternativt hotellet, finns det fortfarande kvar? Jag fick för mig att jag läste någon gång att det stängde ner det, men det kanske bara var tillfälligt?

Nu ska jag färdigställa de sista pappren inför momsen, medans lilla Leona sover en stund! ♥ Hoppas verkligen hon kryar sig snart!

6 reaktioner till “Vackra blommor och minitonåring!

 1. Åh Ullared är skoj 🙂 Jag har inte varit där sen lillkillen kom men tänker åka dit innan nästa skoltermin börjar igen 🙂 Vet inte om hotellet är kvar men tror det…

  Här sover jag med uselt, ammade 1 gång i timmen inatt pju. Men nu sitter jag ute och tankar D- vitamin när han sover så då blir man ju lite piggare 😉
  Ha en bra dag
  https://lotte4.blogspot.se

 2. Hej! Nere i ullared finns både hotellet och sen ”vandrarhem” som ligger bredvid hotellet. Stugorna ligger ju på campingen längre bort! Har provat alla alternativ och alla funkar fin fint!
  Å det där med trots är inget att leka med.. Vår äldsta dotter började med sina utsvävningar i 6 års åldern och dessa utsvävningar blir inte direkt bättre (hon är snart 12). Gäller väl att gilla läget på alla hormoner och sen sätta gränser för vad som är ett ok beteende.. Relationen oss emellan går i vågor men jag försöker tänka som min mamma alltid gjort ”min tid kommer”. Jag å min mamma har en väldigt fin relation nu, men den kom väl först när jag blev ”vuxen”.
  Fortsätt kämpa och visa att du älskar henne trots allt – det är så jag försöker göra ❤️

 3. Jag tycker att det är fel att lämna ut din dotter och hennes humör så som du gör. Barn i den åldern har det tufft nog åndå utan att det kommenteras i mammans blogg.

 4. Men Inger, så gott som alla barn utom dom som är kuvade och slagna har såna här perioder, inget konstigt i det.
  Sen så finns hotellet där. Aldrig mer att vi tar stuga, för vi älskar verkligen hotellet. Plats för alla i ett rum så himla gött.

  Ha det bra och jag längtar verkligen till Gekås. Så kul att handla loss.

 5. Hotellet finns och har funnits sen de öppnade. Det hotellet som stängt ibland är hotell Ulla, som inte ägs av Gekås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg