Vad köper ni till era barn i julklapp?

Att det alltid ska vara lika svårt att köpa julklappar till barnen.. har frågat vad de önskar sig, och Leia är helt inställd på att hon vill ha ”spa” har kikar lite på internet och hittade lite för naglar.. disney-princess-frozen-sminkvaska-true-love-will-thaw-a-frozen-heart

Lowa hon önskar sig en sparcykel med frost.. frost_l_behjul_2

Men vill gärna hitta lite fler saker att ge dom, frågan är bara vad.

Vad köper ni till era 3 respektive 5 åringar?

4 reaktioner till “Vad köper ni till era barn i julklapp?

 1. Vart hittade du boxen på bilden?!?! Gillar inte smink till barn men vet att dom skulle ju bli lyriska av att få en. 😀

  Ja du, jag har typ samma krux att lista ut.. har en på 4 år och en på 5 år, båda tjejer.. vad köper man. 5åringen är inne på kläder och gossedjur samt nagellack och låtsas örhängen.
  4åringen vet inget alls, dom är för små för att önska sig saker så jag köper väl lera att leka med, bilar som 4 åringen gillar, lite djur och sånt. 5 åringen får kläder, nagellack (om jag hittar) och glittriga pennor etc. :/
  Jo och lite Frost grejer, handskar, skor, tiara.
  Fan vad svårt det är haha.

  1. Ja visst är det sjukt svårt!!
   Boxen hittade jag på lekmer.se =)
   Jag måste verkligen sätta mig ner någon dag och fixa detta, annars står jag ju dan före julafton. haha=) Kram <3

 2. Min lilla 5-åring älskar som de flesta andra i hennes ålder Frost så det har blivit lite olika saker i det temat bland hennes julklappar. Jag har också beställt en hund, en Wagalong, som man kan programmera efter barnets röst. Lät både roligt och spännande och jag tror hon kommer att gilla den. Finns på lekmer.se.

  Lycka till i julklappsjakten!

  Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg