Vad vi har sysslat med på sistone..

God kväll. Förlåt för min frånvaro, men det har varit lite mycket så bloggen har hamnat lite i skymundan. Jag har besökt min läkaren igen angående min skuldra, jag berättar hur jag mår och hur livet med värken fungerar. Stundtals är det väldigt svårt att inte bryta ihop. Oftast kommer tankarna på kvällarna när man ska sova. Tankarna flyger iväg om det ska vara såhär resten av livet, vad man än gör så blir det ingen bättring.

Sist jag besökte min kiropraktor så sa hon att jag ska försöka föra lite anteckningar för att på sätt lokalisera mer om det finns någon logik i att det ibland är värre vissa dagar än andra? När kylan slår till så märker jag direkt förändring, så på det sättet har jag hellre den här värmen som är nu. Samtidigt så längtar jag efter snön , det är verkligen så mörk och tråkigt ute om dagarna  och det blir aldrig riktigt ljust.

_14A1239 _14A1240 _14A1247 _14A1248 _14A1256
Så för barnens skull så skulle det va härlig med lite snö så man kan vara ute och åka lite pulka ♥

Eftersom vi bakade tårta helgen som var så skämde jag bort Leia med ett nytt spritset. Men jag har fått lära mig att det kallas för tyllar. Jag ska villigt erkänna att jag inte visste det innan. Men alltid roligt när ens femåring kan lära en något 😉

_14A1575 _14A1578
_14A1582_14A1583

Leia bakade nästintill hela tårtan själv. Duktig tjej. ♥

Vi har oxå hunnit med att pynta granen lite, förra året hade vi ingen stor gran, katterna var fortfarande små ungar och ni kan ju tänka er hur roligt dom hade i den. Nu i år är det annorlunda och de har faktiskt inte lekt i den en ända gång, tack gode gud=) Men eftersom vi inte visste hur katterna skulle reagera så fick det bli en plastgran detta år.

_14A1595 _14A1599_14A1601 _14A1608 _14A1603 _14A1609

Nu ska bara de sista klapparna fixas och sedan slås in, jag har fixat det mesta till barnen, men Rickard har gett pikar om vad han önskar sig, frågan är bara om jag hinner fixa det innan jul. Att man alltid ska vara ute i så god tid 😉

Idag har jag fått indikation på att min klänning som jag beställde häromdagen är påväg. Jag hoppas att den sitter som ett smäck och att den får bli årets julklänning. För den är SÅ snygg.
Kikar in och visar er imorgon.

Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa till tjuvarnas jul♥

Stor kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg