Vågar ni gissa?

God fredag. Hur har ni det? Jag är fortfarande preggo. Känns iofs inte som att hon ska komma snart , tror jag snällt får vänta. Men hoppet är ju det sista som överger, och jag hoppas att hon iaf tittar ut några dagar tidigare.
Känns som min kropp är SÅ redo nu. Har sånt himla tryck neråt. Tänk va redo man kan bli såhär i slutet, man är verkligen så trött på att vara gravid.

Enligt appen är det 11 dagar kvar idag, Vågar ni gissa när ni tror hon kommer?♥
Leia föddes 2 dagar innan BF, Lowa Föddes 5 dagar inan BF och Leona föddes 2 dagar efter BF.Jag var helt inställd när jag skulle ha Leona att hon skulle komma tidigare som sina systrar, men tji fick jag, så därför tänker jag att de kanske finns risk att jag går över denna gång med? Dock hoppas jag verkligen inte det, känns som en liten mardröm när man går förbi de där magiska datumet man väntat på i 9 månader.. Är så nyfiken på henne, sen har jag så mycket hjärnspöken som jag slåss med varjedag, så jag tänker att det är bättre hon är på utsidan.♥

De stora tjejerna har haft skridskodag i skolan, sen slutade de efteråt, en kortdag, hämtade upp dom vid 12. Sen skulle jag egentligen gått på akupunktur idag vid 13 och mamma skulle hämtat Leona på dagis, men hon hade ingen bra dag idag. Jag är så tacksam att hon finns i vårt liv min älskade mamma och hon kämpar verkligen dagligen fortfarande med problem med sin mage. Önskar så jag bara kunde ta bort allt de onda från henne. ♥

Just nu sitter alla tre barn och bakar med playdoh, så tacksam för mina stora tjejer som faktiskt ställer upp och hjälper till med sin lillasyster nu när jag är så väldigt begränsad. Nu ser vi fram emot en ledig helg tillsammans med pappan i huset. ♥ Finns det något bättre än när alla i hela familjen är samlad? ♥
Ni måste också hålla utkik lite senare, då jag ska tipsa er om en av mina favoritbutiker nu, har nästan förberett allt inför bebis ifrån just den butiken, och jag har dessutom en kod att erbjuda er, hur bra?
Snart ska jag skjutsa iväg Leia på sin dans, hon älskar verkligen dansen hon börjat på, vilket känns så bra. Att hon verkligen gör det hon älskar. ♥

Puss/Angelica

10 reaktioner till “Vågar ni gissa?

  1. Stort grattis till den lilla tjejen. Läste på maddes insta. Hoppas allt gått bra. Många kramar

  2. Hej, hoppas din lilla kommer snart, ja blev mormor den 29/2 när min dotterSatu( mybabydolls) födde en liten sessa 29/2. 4veckor tidigare en BF! Ha det bra och försök vila så mycket du bara kan ?♥️

  3. Grattis Familjen Sandberg till er nya lilla dotter&syster.Så fantastiskt lyckligt att ni nu har 4 döttrar.Sicken glädje Angelica det måste kännas att se dem tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg