Våran helg i bilder och jag borde ju följt med.

Tjohej! Även fast det har varit långhelg så har den gått i ett. I fredags tog min älskade syster studenten så där v


Efter jobbet svirade jag om till min nya favorit. Just love it! Ni hittar klänningen HÄR.  ♥

Barnen passade på att leta sniglar i trädgården, jag tror dom tappade räkningen till slut. =)

Till deras förtjusning , avslutade de besöket med att sitta på en HD. Lyckliga tjejer!! 🙂

Lördagen blev vi bortbjudna på lunch till svärmor, inte mig emot. Vi tog med barnens nya leksaker. Vi njöt av det underbara vädret och trevlig sällskap.
_14A6213_14A6218 _14A6224 _14A6221

Eftersom Lowa fyllde år samma dag som studenten så hade vi ett kalas för henne i söndags istället. Jag frågade vad hon ville ha för tårta och hon önskade sig en prinsesstårta, så självklart fick hon det. Hon blev firad av nära och kära och hon var nöjd över sina presenter. ♥
_14A6228_14A6227
Tänk att hon redan är fyra år, det är helt galet.. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Det är ju klyschigt jag vet. Men det är ju faktiskt så.

_14A6235_14A6240
Kusin Ludwig var på med kalaset och fick hänga med tjejerna på studsmattan. De tycker verkligen om att busa och leka med honom. Leia sa att hon ville att han skulle vara deras lillebror =) Haha. De kanske också är lite sugen som mamma på en liten bror/Lillasyster  😉

_14A6241 _14A6251

_14A6238

Mitt vackra födelsedagsbarn ♥ Vi avslutade med grillning och sedan somnade hon gott.

Idag har vi haft en riktigt lugn dag, vi behövde bara vara efter att resten av dagen gått i ett. Vi har njutit av vädret, tvättat 20 meter tvätt som min mamma skulle sagt. Käkat glass och tagit en och annan strid. Det är tufft med 6åringar. Men det blir ännu värre i tonåringen sägs det, alltså herregud hur ska jag klara av det?

_14A6285 _14A6284_14A6278
Att ta en selfies… haha! ♥

_14A6273Använder ni er av torrschampo? jag har provat väldigt många olika typer, men denna måste jag bara visa er. Jag fick den av min svägerska när jag fyllde år och nu börjar den ta slut, så jag har beställt en ny som jag hoppas kommer på posten nu i veckan. Det är helt klart det bästa torrschampo som jag haft och det luktar supergott. Så har ni inte testat detta så gör det! 🙂

Har även hunnit med att prata med mina fina vänner som befinner sig på andra sidan jordklotet. Madde & Mirka. Det känns skönt att dom är framme och att de har det bra. Jag är så stolt över Madde som gör detta, och faktiskt utsätter sig för just flygresan, vi har haft många samtal om just detta. Men hon är grym! ♥
Jag är SÅ avis på att de befinner sig i New York nu, och jag ska villigt erkänna att jag ångrar att jag inte hängde på 😉 Men det kommer fler gånger. Och jag har redan innan de åkte dit varit sugen på att åka dit och gifta mig, och efter att ha sett de bilder de tar, ALLTSÅ åh!! Förstå vilken dröm att gifta sig där.
Har ni erfarenhet av att gifta er i New York?! Berätta gärna. Jag känner att jag behöver gå in i lite övertalning med min blivande. 😉

Nu blir det ett avsnitt samcro och sen sängen innan det är dags för jobbet imorgon. Denna vecka får vi leverans av  detta underbara porslin, IM in love!!
coffe
Det vill ni INTE missa.

Tack för att du finns.♥

Kram/ A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg