Vart är världen påväg, och grå skönhet ni inte vill missa.

Det händer så himla mycket nu. Vi har under några veckor levt under ett litet byggkaos.. Jag kommer visa er snart vad det är för roligheter.. Men tills dess kommer jag tipsa er om en ny skönhet vi är med och lanserar..

Vi är en av de butiker som är med och lanserar en ny variant av Eos Vita. Den är helt magiskt vacker i sin Light grey färg och finns i storlek 45cm. Visst är den grym?

eosgrey 2085_Eos_medium_light_grey_tripod_floor_black_reading_chair_environment 2085_Eos_medium_light_grey_white_cord_feather_and_branches_bedroom_environment

inst_light
Vi får in den i begränsat lager, men den går redan nu att förhandsboka HÄRFörst till kvarn.♥

Imorgon ska vi packa lite inför vår kommande minisemeser. Jag har bokat in oss på ett hotell i Örebro. En lagom liten resa att åka iväg och bryta vardagen och bara umgås.  När jag letat hotell så har jag velat boka en lyxig svit med eget bubbelbad, men utan framgång när man vill ha med sig barnen.. Tråkigt att det ska vara så. Men jag hittade ett jättemysigt hotell i Örebro som jag tror kommer bli kanonbra. Vi har dessutom hyrt deras relaxavdelning i 1,5 timme där vi kommer kunna bubbla och basta ensamma. ♥

IMG_1968.JPG

obje__14259969509658
IMG_1969.JPGHär kommer vi trivas. Som jag nämnt tidigare så har det varit en tuff period privat. Jag tror det är nyttigt att komma iväg, bryta vardagen och vara med de som betyder mest! ♥

Jag har en person som står mig väldigt nära som mått dåligt under en väldigt lång tid. Jag har funnits där och stöttat så mycket jag bara kan. Det är jobbigt, att se någon må så dåligt.

H*n har bett om hjälp flertalet gånger från vårdcentralen här i stan, men responsen därifrån är under all kritik. Vart är sjukvården påväg? Varför finns det inte resurser till dom som behöver det?
Det är enklare att bara skriva ut ett skriva ut ett recept med tabletter i hopp om att det ska hjälpa?

Personen i fråga har också flera gånger sökt hjälp för att få komma och prata med någon, kurator och liknande, men det är fullt månader framåt.. ” För du har väl inga mörka tankar? ”
Så man måste alltså ha mörka tankar och vilja ta sitt egna liv för att få hjälp? Eller?
Ska man behöva ljuga sig till sånt för att få hjälp?
Så nu när resurserna är för dåliga i vårt land och vi har inte ens möjlighet att ta hand om de som är födda här, hur ska vi då ha resurser att ta hand om alla flyktingar som kommer hit? För efter allt de hemska de varit med om så behöver de  med all säkerhet hjälp från kuratorer för att inte bryta ihop totalt psykiskt? Jag blir orolig. När vi inte ens har resurser till oss som redan bor här hur ska det då bli med alla andra? ♥

För att gå tillbaka till hur man blir behandlad på vårdcentralen när man berättar om sina problem. Jag har själv suttit och öppnat upp hela mig själv med alla mina problem som ni vet. Jag har dock världens bästa läkare som alltid lyssnad och förstår och alltid är hjälpsam.
Men alla stöter inte på sånna. Det finns andra som vad ska man kalla det?  ”Sparkar på den som ligger.”

Det finns de människor här i världens som faktiskt tar sitt liv för de mår så dåligt, hur kommer det sig att det går så långt att de tar sitt liv? Ärligt , varför får de ingen hjälp?
Tänk alla de stackars svaga människor som kanske ber om hjälp, men har svårt att öppna upp sig, eller öppnar upp sig men får en käftsmäll som svar? Kanske inte så konstigt att folk här i världen tar sitt liv när ingen hjälper! SKÄRPNING. Jag är lycklig att kunna finnas och stötta, personen i fråga har många fina människor runt sig som hjälper. Men jag tänker på de som kanske inte har någon nära som stöttar och hjälper. Det är verkligen tragiskt. Jag hoppas verkligen det blir ändring på detta och att sjukvården får upp ögonen för att de behöver förändra. De läkare som inte har någon empati bör byta arbete och sedan hoppas jag att resurserna blir bättre. För alla människor borde träffa en sån underbar läkare som jag har. Tack för ordet! ♥

Ha en fin kväll alla fina!
Kram/A

En reaktion till “Vart är världen påväg, och grå skönhet ni inte vill missa.

 1. Sjukvården har blivit fruktansvärd tycker jag! I våran familj har vi också drabbats av nonchalanta läkare som skickat hem utan att göra en ordentlig undersökning/bedömning.
  Vi höll på att förlora vårt yngsta barn!!
  Det höll på sluta riktigt illa, vi fick verkligen övertyga dem om att hon inte var frisk, att vi som föräldrar kände att ngt inte stämde. Det slutade med inläggning på lassa en vecka då hon var nyfödd.
  Hon mår bra idag, men det förstörde min tilltro till vården.

  Du verkar ju vara en underbar vän som ställer upp för h*n som mår dåligt, en sann vän!
  Men så bra ändå att boka hotell och komma ifrån-man ska inte glömma bort sej själv!
  Hoppas ni får en trevlig vistelse och kan ladda batterierna! Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg