Vart är världen påväg?

Jag vågar snart inte öppna Aftonbladets app längre när jag vaknar.. Jag fylls av så mycket blandade känslor. Samtidigt som jag vill läsa om det så klarar jag inte av att se alla bilder som publiceras. 

Det cirkuleras runt på Facebook och vart man än tittar.. Man blir så fylld av ångest och man kan inte inse vad det är dessa personer går igenom. Tänk att fly från sitt egna land.. Man kan inte inse vad dessa människor går igenom. Att oskyldiga små barn dör är helt galet. Vart är världen påväg? 

Man inser vekelgien hur lyckligt lottad man är . Och små vardagstjaffs är så litet jämfört med detta. 

Idag har jag gjort det jag kan, Jag skickade ett litet bidrag och hoppas ni andra också gör det! 
  
Skicka ett sms till 72911 och skänk ert bidrag ni också! Tillsammans gör vi skillnad <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg