Vardag

Vart ska det sluta när det känns som början , och en riktig charmör..

Vilken fredag. Terrordåd i Stockholm. Okej det har alltså kommit hit nu också. Man blir mörkrädd vart världen är påväg. Men det var väl väntat att de skulle komma till Sverige? Jag blir så frustrerad och ledsen. Denna gången behövde jag dessutom vara personligt orolig när min syster bor i Sthlm och det tog ett tag innan vi fick tag i henne och hörde att hon var okej. Att man ens ska behöva uppleva dessa känslor ? Vad är det för hemsk värld våra barn kommer växa upp i?

Idag ber vi för Stockholm och vårt Sverige! ♥ vart ska detta sluta när det bara känns som början?

Idag har vi haft fin besök i vår butik. Lilla Lennon var på besök med sin mamma, de kikade in våran nya barnavdelning bland annat. De shoppade body, byxa och dregglis och Lennon fick byta om direkt! Sjävklart var jag tvungen att fota honom, jag fullkomligt älskar den gröna färgen!

Vilken liten charmör eller hur;) <3

Nu blir det några minuter i soffan med lite is innan jag däckar i säng, ska försöka läsa på lite angående hur det går till när man ansöker om havandeskapspenning, jag är inte den som gnäller i första taget, men det börjar verkglien bli tungt nu för mina fogar. :/ ska iaf läsa lite om det, har ingen erfarenhet av det nämligen.. Har ni fått igenom det?

Kikar in imorgon igen, hoppas på en dag med sol. Var rädda om varandra därute! ♥

kram / A

3 kommentarer

 • Miranda

  Jag går på det just nu. Jobbar inom äldreomsorgen så jag sökte direkt efter ultraljudet så det var klart till v.32. Vet dock inte hur det skulle funka i ditt fall.. Man kan ju beviljas det från 60dagar till bf fram till 10 dagar innan.. Och du ska ju skicka in papper, sen kan det ta upp till 30 dagar innan du får det beviljat och när väl det är gjort ska du skicka in försäkran på att du kommer ta ut dessa dagar. Då börjar det väl vara för sent men man kanske kan få ersättningen retroaktivt? Annars är ju ett alternativ att försöka få bli sjukskriven. Då kan du ju dessutom få bli det fram till förlossning och slipper därmed börja ta ut fp innan barnet är fött! ? Lycka till och hoppas det löser sig till det bästa!

  • angelica

   Hej Miranda. Tack för input, jag har som sagt inte haft någon koll på detta, men inser nu efter din kommentar att det nog är onödigt att ens söka om det nu när jag är ute så pass sent. Vad skönt att du fått det beviljat och att du har det nu. <3 För har svårt att tro att man kan få retroaktivt va?
   Ska kolla upp det där med sjukskrivningen som faktiskt kan vara ett alternativ.. Tack det hoppas jag också, stort lycka till du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *