Vi myser mest hela dagen..

Lördag och den startade i vanlig ordning med en liten sovmorgon och sen en lång frukost tillsammans. Det är så skönt ♥ Jag är inne i en dålig period angående min skuldra, jag undrar ens om jag haft någon bra period? Vissa dagar är bättre än andra. Ska ringa min läkare på måndag. Det är ett ständigt hålla på, alla ni som har värk förstår vad jag menar.. Brukar ligga sömnlös vissa nätter och undrar om livet alltid ska vara såhär. Blir ledsen, bryter ihop lite i min ensamhet för att sedan ruska till mig själv och tänka att det kunde varit värre..
Men trots allt så är man sig själv närmast och det ÄR jobbigt. Man måste ha rätt till att känna så.
Allt påverkas av att man har ont, jag är ständigt trött, idag är en sån dag ska lägga mig i ett bad en sväng värma upp kroppen lite. Hittade en rolig bild från en kväll när jag var hos Madde. Man kan gör allt möjligt roligt med en melon haha 🙂

_MG_7803

Vi ska iaf avrunda denna dag med ett restaurangbesök hela familjen ♥ sen måste jag fixa det sista inför advent imorgon också.

Vad gör ni idag? 

KRAM

2 reaktioner till “Vi myser mest hela dagen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg