Vilken färg är du?

Haft några intensiva dagar.. ni som följer mig på instagram har sett en tjuvkik i story vad vi pysslar med här hemma. Ska visa er lite senare, just nu är jag påväg till jobbet. Sen är det ledig helg som kommer bestå av ettårskalas på söndag ♥ kan inte förstå hur fort det går!

i onsdags hade vi utbildningsdag på jobbet, givande och roligt. Vi var i trädgårdsföreningen i Linköping, så vackert! Det var några är sen vi va där nu men ska absolut ta med familjen tillbaka, sist fotade jag ett par som var gravida, platsen är så vacker.

Här åt vi på restaurangen som ligger där, otroligt mysigt och gott!

Vi gick igenom vad för slags färg man är som person, också intressant. Vi fick se en rolig film som jag kan se om jag hittar och länka er, vet ni vilken färg ni är?

Det finns även en bok som handlar om detta, någon som läst? Oftast är man kanske inte rent en färg, utan en blandning… som jag blev en grön/gul person tillexempel 🙂 så vilken färg är du?

tittar in senare ikväll! kram på er! Hoppas ni får en härlig fredag!

 

5 reaktioner till “Vilken färg är du?

 1. Jag har både hört och lyssnat på boken. Jag var en blandning mellan grön och blå. Läs den!

 2. Finns böcker omgiven av idioter och omgiven av psykopater – båda är läsvärda ?
  Intressant är det 🙂

  Så fina bilder på fin tårta underbar Leona
  Fina Leia o Lowa .
  Ja Feffe va din med ..

  Tiden går ..

  Moster Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer