Vilken färgkombination tycker ni?

Idag har vi en riktig sommardag. Varmt och härligt. Förutom att jag tycker det är lite jobbigt med värmen när man har en nyfödd, borde ju vara rutinerad vid det här laget eftersom alla tre barnen är födda samma årstid 😉 Men jag är alltid lite pipplig.. ♥
Imorse startade vi dagen med att fortsätta packa lite till, men det känns mest som det blir mer och mer rörigt på något sätt ju mer vi packar och håller på. Det är nästan jobbigt att vara hemma nu. Medans vi rensade kom Leias kompis Nellie förbi och lekte. Hon kom och ringde på igår också, men då skulle vi precis iväg till svärmor en sväng, men idag blev det en liten playdejt.

Efter lunch flydde vi hemmet en stund och åkte ner till stan, cykelfest hela helgen, shit vad folk det är, bilar överallt och folk som inte kan köra. Tur att det var Rickard som körde annars hade jag nog svurit både en och två gånger, jag har lite dåligt tålamod när det kommer till bilister som inte borde sitta bakom ratten ;P
Väl nere på stan så gick vi runt bland alla knallar som stod, barnen hade velat köpa fidget spinners i varenda stånd men jag tycker det räcker med dom två de redan har. Men de fick åka lite karusell iallafall och det var de nöjda med 🙂

Sedan åkte vi hemåt, och har bara varit hemma och njutit av det härliga vädret. Pratat lite semester, ska försöka boka in något som vi kan se fram emot mitt i all flytt och renovering. ♥

Igår åkte vi även förbi färgaffären och kikade lite inspiration.. Eftersom vår tanke är att börja med barnens rum innan vi ens har flyttat in så måste vi bestämma oss för hur det ska se ut och börja måla direkt. Jag har lite beslutsångest för hur jag vill ha det.


Tapeter finns det hur mycket som helst av så vi bestämde ganska omgående att vi kör färg i barnens rum.
Köpte med oss två olika prover färg hem. Det är två olika gråa toner. En lite ljusare och en lite mörkare. Så ska vi testa och se vilken som blir bäst beroende på ljus i rummen.

Jag hade först tänkt att måla rummen i grått båda två, men sen ångrade jag mig efter att ha googlat lite (tror jag) Jag kommer ändra mig tusen gånger känns det som. Men så som det känns i skrivande stund så vill  jag ha en av de gråa tonerna.. Och sen en fondvägg o gammelrosa färg. Har hittat en jag tycker väldigt mycket om..

Bild lånad från google, vad tror ni? Denna rosa tillsammans med någon av de grå nedanför.

Tror det lutar åt att ha den till höger , den lite ljusare, då jag själv är sugen på att ha den mörka i vårt sovrum! 🙂

Här kommer bilder på hur rummen ser ut idag, friska upp ert minne lite så kanske det är lättare att säga vad ni tycker =)

Eftersom vi bestämt oss för att ha en heltäckningsmatta i vårt sovrum så passade vi även på att kika på olika sorter och prover i färgaffären. Och jag blev blixtförälskad i en , som var SÅ snygg och sjukt mysig. Tänk att gå upp ur sängen varje morgon och sätta ned fötterna på den.

Här är den färgen som vi kan tänka oss. Tackar Nordsjö idé och design i Motala för proffsigt bemötande och all hjälp.. Vi kommer tillbaka såfort vi bestämt oss vilken färg vi ska ha.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan slänga mig i soffan och smaska lite lördagsgodis.

Hoppas ni haft en härlig dag med mycket sol!

Puss och Kram / Angelica

4 reaktioner till “Vilken färgkombination tycker ni?

  1. Varför inte låta barnen få vara med och välja färg, det är ju de och inte vi som ska bo där.

  2. Hei!Så fin blogg!Jeg lurer på hvilken fargekode/ navn det er på den gammelrosa fargen på fondveggen? 🙂 Er den fra Nordsjø?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg