Vilken vinst! God fortsättning!

God morgon! Sitter själv vaken i ottan och ska snart styra bilen mot jobbet. Vilken jul vi har haft, som jag tidigare skrivit och som ni många vet så skulle jag jobba julafton. Detta har varit en väldigt stor klump för mig, de har känts så fel att vara borta på själva julafton från mina barn. Det kändes som att jag skulle missa så mycket. ♥ sen har jag mellan varven försökt tänka positivt, att jag får kvällen hemma osv. Men jag förstår nu att det är detta som gnagt i mig , och därför jag inte haft någon julkänslan alls, jag har ju nästan velat förtränga det.

Men dagen innan är vi satt och skulle spela Bingolotto så ringde telefonen. Jag fick på kort varsel semestern jag drömt om, jag trodde inte det var sant, men det var det. En sån lättnad att jag började gråta, hela familjen jublade och de stora barnen blev SÅ glada ♥ det kändes som jag hade vunnit på lotto. Detta var så fantastiskt, så många extra timmar tillsammans med min familj. Jag har njutit till fullo. Så exalterad att jag glömde kameran hemma när vi åker iväg på lunch hos svärmor.

Barnen var matchade klädda i blått och rött så fina. Jag slängde på mig en svart tunika jag hade i garderoben. Inte så viktigt, det enda som betydde något var att jag fick alla timmar tillsammans, det var som att just all den ångesten försvann. Att få dela all lycka tillsammans med de bästa jag har. Idag jobbar både jag och Rickard, vilket betyder att vi ska ha barnvakt några timmar, men det känns inte alls lika jobbigt, sen är vi faktiskt långlediga tillsammans sen♥

Nu ska jag fixa till det sista innan jag åker iväg till jobbet,

hoppas ni får en härlig annandag!

Kram på er och god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer