Vit skönhet tillsalu o större bil?

Godkväll. Hoppas er vecka har startat bra. En ny vecka med inskolning för Leona.
Idag lämnade jag henne själv i 1 timme och 20 minuter. Långa minuter totalt för mig. Hon gallskrek när jag lämnade henne. Fyfan, jag var så nära på att byta ihop. Känner mig som världens hemskaste mamma som lämnar henne och går. Hon hade varit ledsen under perioder. Men jag hoppas och tror att det kommer bli bra, sakta men säkert ♥

Det är nog inte bara jag som tycker det är jobbigt att Leona blivit så stor att hon börjar på dagis, storasystrarna tar väl hand om henne och hon får så mycket kärlek och frågar. ” Leona har du varit på dagis idag, har du lekt med kompisar idag” ” Vilken stor tjej du har blivit som går på dagis” ♥ Imorgon ska jag lämna henne några fler timmar och hon ska få äta lunch där. Ska bli spännande och se hur de går, framförallt om hon orkar. Idag somnade hon direkt när vi kom hem och sov i 1.5h, min älskade lilla snutta.

Gick igenom och rensade min garderob lite, och min fina älskade vita klänning som jag köpte för ett par år sen, den hänger fortfarande kvar med tag. Jag kommer inte i den längre och tänker att det är så onödigt att den bara hänger.
Så finns det någon som är intresserad av den så är det bara att skicka ett mail. –>angelica@angelicasandberg.se
Eller skicka PM på instagram om ni hellre vill göra så. @angelicasandberg.se

Alltså älskar verkligen detaljerna på den, jag tycker den är Så vacker, hade jag haft den i en storlek större hade jag kunna tänkt mig att gift mig i den. ♥

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och lyssna på lite avslappning. Känner att jag behöver tänka mig för både en och två gånger nu.
Har även börjat kika runt på större bil då jag tycker det är jobbig att vara ”full” bil hela tiden, och att tjejerna tex inte kan ta med sig kompisar om vi ska göra något. Men det är en hel djungel verkligen. Rickard älskar Volvo, men en Volvo xc90 vore drömmen, men då måste vi bli miljonärer först 😉 Men jag har fått många tips via instagram , men har ni några så får ni sjävklart kommentera. Vilken 7-sitsig bil ska man satsa på och varför är den bra?

Va rädda om er!
KRAM

3 reaktioner till “Vit skönhet tillsalu o större bil?

  1. Snygg klänning! Hade jag använt klänning så hade jag köpt den 😉
    Vi har en Citroen C4 Picasso som vi köpte ny för snart 2år sen. Förutom att den gick sönder dagen innan vi skulle på semester så har den funkat felfritt 😉

  2. Vi har en VW Sharan och är supernöjda! I de flesta 7-snitsiga bilar blir sätena längst bak liksom som extrasäten som är sisådär men i denna är alla rejäla och det finns benutrymme även längst bak. Dessutom finns det gott om plats för bagage även om man använder alla platser. Vi kollade runt bland olika märken och vi föll för just Sharanen för att den känns rejäl och bra och rekommenderar den starkt???

    Lycka till!

  3. Vi har en Seat Alhambra. Älskar den bilen! Alla säten är stora o rymliga. Även de två längts bak i bagageluckan är rejäla o man får gott om plats. Enkel o fälla ner när man vill ha mer bagageutrymme. Vi har bara 2 barn men har ändå en 7-sitsig bil ? haha! Men sååå skönt o kunna få me sig flera. O ha gott om lastutrymmet (då vi åker på två längre bil semestrar per år) o så slipper den som sitter i mitten i bak sitta trångt då det sätet är lika stort som de andra. Utrymmet inut i bilen är oxå skönt! Lätt o köra, drar lite, jag fickparkerar den utan problem! Man ser så bra i den. Älskar framrutan som är så stor. Jag är väldigt kort men sitter jätte bra i den. O mannen som är mkt längre sitter oxå väldigt bra. O de barn som sitter bakom honom har fortfarande gott om benutrymme! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer