Leia Okategoriserade

Min lilla prinsessa..

30 november, 2011

Det börjar gå bättre och bättre på dagis nu för Leia.
idag var första gången som hon sov där, det hade gått hur bra som helst. Hon hade varit så trött innan maten att hon hade puttat bort maten och velat sova. Lagt sig i vagnen och somnat direkt helt själv, så dom var imponerade!
Så skönt att det går bättre! Lämningen går med bättre nu, Imorgon hinner jag tyvärr inte lämna henne eftersom jag ska iväg på möte tidigt… men nästa vecka får jag nog ta tjuren vid hornen och börja lämna henne, och förhoppnigsvis går det likabra som när Rickard lämnar ;D
Tänka sig vilken stor tjej hon har blivit och så ska hon bli storasyster också!!!
Åhh lyckorus i hela kroppen! ♥


Älskade unge! ♥

5 Kommentarer

 • Reply Marie Foto & H U N D hjärtar mig 30 november, 2011 kl. 22:01

  Ohh skönt att det går bättra på dagis och vad bra att hon somnade där idag, det är ju ett tecken på att hon är avslappnad =D

  kraaam

 • Reply Marie Foto & H U N D hjärtar mig 30 november, 2011 kl. 22:01

  Ohh skönt att det går bättra på dagis och vad bra att hon somnade där idag, det är ju ett tecken på att hon är avslappnad =D

  kraaam

 • Reply Mammi 30 november, 2011 kl. 23:00

  Komhit med den där lilla rötta puuuuuuuss<3<3<3

 • Reply Jannie 30 november, 2011 kl. 23:10

  Så himla roligt att höra!
  Victor ska ju in på dagis i januari o jag mår fan dåligt bara av att tänka på det…
  Fattar inte hur JAG ska greja det!; )
  Sov sött min fina!KRAM

 • Reply Linda Olsson 1 december, 2011 kl. 17:57

  Underbara!!! <3

 • Lämna en kommentar