Okategoriserade Vardag

Längtar tillbaka och smygkik på nyheter från formex.

30 augusti, 2016

_14A9479_1 _14A9504

Sjukstugan forsätter, Leia är fortfarande dålig här hemma. Lilla snuttan. ♥ Och när hon precis blivit frisk så blir säkert Lowa sjuk. Det brukar ju vara så. Har extra ont i min skuldra nu med, såfort det blir kallt ute, jag blir så frustrerad. 🙁 Längtar tillbaka till Västervik och deras underbara varma relaxavdelning. Jag skulle lätt kunna ha ett bubbelbad hemma i ett hus, det är nog min högsta önskan haha.

Idag har jag jobba en sväng på förmiddagen, medans Leia hängt med mormor, men nu är jag hemma för lite vab. Sitter bredvid henne i soffan, hon ligger mest ner och går fram och tillbaka till toaletten i stort sätt, man vet själv hur det är att ha hög feber, lider verkligen med henne. ♥
Tänkte passa på att visa er lite mer bilder från Formex, det var så många montrar som jag besökte så jag får ta lite då och då , annars skulle ni få världens längsta inlägg 😉

_14A9758
Svensk marmor har ni hört talas om det?
Svensk marmor som är brutet utanför Örebro, så roligt när man jobbar med svenska märken.. En av deras nyheter är dessa snygga underlägg.. Riktigt läckra att ställa koppen på, eller hur ? 🙂
_14A9824
Andra nyheter från en annan leverantör, dessa har jag i mässing, men de kommer även in i silver, Så snygga att ha nu i höstmörkret..

Något mer roligt som jag måste visa er en liten skymt av..  Vi besökte Kids Concept monter.
Alltså så fina grejer för barnrummet, perfekta julklappar..
_14A9888_14A9937-1
_14A9882
_14A9889_14A9890
Dessutom så mycket fint till nyfödda att jag blir ju sjukt sugen på en till haha 😉 Bilbanan kommer bli en perfekt julklapp till våra tjejer då det älskar att leka med bilar, så jag tänkte redan boka en så att de inte tar slut. Vill ni också förboka den eller kika på de andra produkterna så kika HÄR.

Nu ska jag ta en dusch och förbereda mig för ikväll, vi ska nämligen iväg på Speedway. Faktiskt första gången gången jag går på sånt så det ska bli spännande…

Vi hörs lite senare.
Kramar <3

2 Kommentarer

  • Reply Mirre 30 augusti, 2016 kl. 15:21

    Västervik är supervackert, tog ni någon dagstripp till Kalmar, Öland eller Oskarshamn, jag är ju från oskarshamn som du vet antar jag och jag är ju hemma i de mesta av dessa trakter =D

    Ohh stapelklossarna vill jag ha samt bilbanan, lovely, hon fyller ju i nov =D

  • Reply Mirre 30 augusti, 2016 kl. 17:58

    Den är köpt på Ellos, superfin verkligen, snyggt med den färgkombon =D

  • Lämna en kommentar