Shopping och en springade svärmor..

I förmiddags packade vi in oss i bilen och åkte en sväng till Linköping. Det blev en tur på netonnet där jag köpte bland annat en ny elvisp som jag suktat länge efter , rosa sjävklart! Så nu är jag sugen på att baka något gått så att jag får använda den=) och så gick vi in på lager 157 , Rickard köpte lite nya kläder och barnens garderob fylldes på lite:)


Själv köpte jag endast en ny halsduk, jag kunde inte hålla mig när jag hittade den perfekta färgen.. 😉


Efter lite shopping blev det ett besök på en restaurang med en jättegod buffé , och Leia ville gärna testa att äta med pinnar, Jag har själv aldrig kunnat ära med pinnar , men hon fixade det galant 🙂

  
Det gick bli en snabbvisit i Lkpg för sen skyndade vi oss hem till Motala för att ta emot barnens farmor som sprungit broloppet!
_14A1251 _14A1255
Leia hade gjort en egen medalj som hon ville ge till farmor när hon var i mål och Lowa hon plockade tre små pinnar som hon gav. De är så omtänksamma våra barn och de är så kul att se kärleken de ger till folk runt i kring oss ♥_14A1257
Nu har vi landat i soffan efter god kvällsmat och  Frazze är på goshumör och håller hårt om husses fot 🙂Nu ska jag krypa ner i sängen, känner redan hur ögonen håller på att falla ihop.
Vi hörs imorgon.

Kram och ta hand om er♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg