Smärta, roligt paket och nu vet ni vad jag gör ikväll!

God kväll alla fina. Idag kom det ett väldigt roligt paket på posten.. Min blivande han kan det där med att skämma bort mig.. Oftast brukar han alltid ha en liten baktanke när det gäller vissa saker, men det struntar jag i idag, jag smälter 😉

Jag älskar verkligen att kolla på serier på tv, det är nog ett av det bästa sättet för mig att slappna av. Som jag skrivit innan så har jag något fruktansvärt problem med min skuldra, och något svar på magnetröntgen har jag inte fått ännu, läkaren hade dessutom semester i två veckor, vilket betyder att det dröjer ännu lite extra! Det är en aning irriterande.
Det som är så sjukt med denna värk jag har att jag ALDRIG känner mig avslappad i min skuldra/axel eller armen heller för den delen, det är svårt att sitta skönt på ett bra sätt i soffan och jag kan inte ligga ned heller..
Den bästa lindringen som jag kan fixa själv är ett varmt bad. Alla i min närhet vet att jag badar minst en gång om dagen, och det kan ju vara lite roligt 🙂 men faktum är att det är jävligt tufft att gå med värk ständigt.
Samtidigt som det är jäkligt tufft att också inte veta till hundra vad det är , det gör ju att tankarna givetvis svävar iväg ibland.. Dock fick jag ett tips om att gå till en sjukgymnast privat här i stan som tydligen ska vara superduktig och behandlar med bland annat akupunktur, så jag tänkte att jag skulle slå en pling till henne nästa vecka. Jag har verkligen gjort allt och lite till  för att jag vill få bukt på detta. Sjukgymnaster, 2 olika kiropraktorer, läkare, träning. Men nog om det nu även om det är väldigt skönt att få ur sig hur man faktiskt mår ibland. Man kan inte alltid vara på topp även om jag försöker visa det utåt så gott det går. Hoppas på ett bra svar i från läkare inom kort.

Överraskningen i brevlådan var iaf denna härliga box 🙂
_14A1227 _14A1243
Så jag tänkte att jag ska borra in mig och se ett par avsnitt nu ikväll medans Rickard är iväg hos en vän dricker ett par öl och spelar tv-spel♥

Jag har sett alla dessa avsnitt förut men så lycklig över att boxen är min, den är ju inte bara bra, den är ju sjukt snygg också, eller vad säger ni? 🙂

_14A1234 _14A1233 _14A1239

Nu vet ni vad jag gör ikväll 😉

Imorgon funderar jag på att ta med mig familjen och leta efter en ny diskmaskin, den vi har idag har ex antal år på nacken och är dessutom en liten modell så känner att vi skulle behöva uppdatera oss till en normalstor diskmaskin.

Ha en fin kväll!

Kramar ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg