I brist på annat..

Oj, dåligt med uppdatering här.. När det varit fint väder ute har vi passat på att umgås med Mickis & Alla barn 🙂 Mysigt..
Igår var jag även och fixade håret, gjorde lite ljusa slingor. Har bestämt mig för att göra mig helblond nu. Oftast brukar man ju vilja bli blond till sommaren och mörk till hösten/vintern.. Men jag är visst lite tvärt om , och varför vara som alla andra?! Det blev bra, men om tre veckor ska jag tillbaka och göra ljusare igen=) om jag inte ångrar mig, men det tror jag inte.. =P
Leia hon växer så det knakar.. Var på Bvc idag, och hon väger nu 5115 gram & är 56,5 cm lång.. Stora tjejen <3 Var även på hörselkontroll idag och det gick jättebra=)

Lägger upp lite bilder i brist på annat 🙂

Så, många bilder blev det=)
Men hade svårt att välja, man tar ju så himla mycket kort hela tiden..
Tur att min kära Sambo är så duktig på Photoshop o hjälper mig lite 😉

Nu är det dags att packa skötväskan för en promenad med Mickis 🙂

Hörs!!

3 reaktioner till “I brist på annat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg