Tankar…

Lite tankar inombord som jag känner att jag behöver få ur mig..
Skönt att ha någonstans man kan skriva av sig lite..

Att få barn, är det bästa som har hänt mig! Jag hade ingen aning om att skulle vara så underbart som det är.. 
Man kan aldrig sätta sig in i känslan om man inte varit med om den! <3

Men jag hade dock ingen aning om hur påfrestande det faktiskt kan vara med allas kommentarer runt omkring…
Jag blir både ledsen och irriterad.. små kommentarer som, “fryser hon inte?”,”ska hon ligga där?”, “”Är hon inte hungrig nu?” osv.. Jag vet att det säkert är av välmening, MEN när det är ALLA som säger så, så undrar jag om dom inte tror att vi kan ta hand om vårat barn??! Jag vet själv om hon är hungrig eller inte, jag har lärt mig hennes signaler. Rickard och jag är dom som känner henne bäst då vi är hennes föräldrar!!

Skönt att få ur sig sina tankar..
Natti!
Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer