En rosa såklart, vad trodde ni?!

Idag har Leia blivit riktigt bortskämd av faster Jenny, hon har nämligen fått en potta! 
Jättefin verkligen. En ROSA såklart! 🙂
Tack igen Jenny! ♥

11 reaktioner till “En rosa såklart, vad trodde ni?!

 1. Jamen visst var dom fina!! 🙂 Och prickigt älskar ju jag också så dom var ju verkligen perfekta. Vi får hoppas den gröna kommer in snart igen då 🙂 Dom där tre färgerna som fanns passar ju så bra ihop också 🙂

 2. Jamen visst var dom fina!! 🙂 Och prickigt älskar ju jag också så dom var ju verkligen perfekta. Vi får hoppas den gröna kommer in snart igen då 🙂 Dom där tre färgerna som fanns passar ju så bra ihop också 🙂

 3. Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnoser för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
  Så besök gärna min blogg:)
  Kram

  Ps. Har massa tävlingar med fina prisen och även en dagens blogg tävling varje dag där du har chansen att bli länkad inför mina 400-800
  unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)

 4. Vilken fin, klart att den ska vara rosa:)
  Tack för alla kommentarer hos mig, jag är lite kass på att läsa och kommentera själv just nu, men det blir snart bättre hoppas jag;)

  Japp vi har en helsvart Donkey, velade ett tag om vi skulle ha rött topptyg men det blev svart det också till slut. men om man vill förändra så kan man ju alltid köpa nytt till sufletterna sen om man vill. det går ju att byta även om det kostar lite:)

  hur är det med dig idag?
  ja tänk, snart är det dags! jag hoppas det drar igång snart, nu vill jag nästan bara "få det gjort" haha:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg