Härlig start på veckan :)

Hej på er.
Igår prioriterades inte bloggen alls. Jag hade helt enkelt ingen bra dag igår, jag var trött häning och på allmänt dåligt humör! Men så kan det ju faktiskt vara ibland 🙂 Man är ju inte mer än människa 🙂

Men idag är det mycket bättre, vaknade upp strax efter åtta någorlunda utvilad 🙂
Käkade lite frukost, sen kom Jenny hit strax efter nio. Hon klippte till Leias hår, luggen var så himla lång och det är ju inte alltid hon vill ha toffs 🙂 så den toppades lite 😀 Sen packade vi in oss i bilen och åkte till Bill och Bulls lekland här istan. Tog faktiskt inte med mig kameran idag eftersom jag vet att jag oftast aldrig hinner fota iaf utan mest springa efter en galen Leia. Bara för det så var hon hur lugn som helst! Typiskt! 😛
Så ni får helt enkelt nöja er med lite mobilbilder 🙂

4 reaktioner till “Härlig start på veckan :)

 1. Så skoj med lek- och busland. Jag längtar tills vi också kan åka iväg på sådant. Hihi. 😀

  Visst är det. 😀
  Tack vännen, jag mår fina fisken! 🙂 Skönt att du mår bättre idag med.
  Jaa, verkligen roligt.
  Hihi, så bra. Jag kommer! ;D

  Puss å kraaam! ♥

 2. hihi hos mig får man alltid nöja sig med urkassa mobilbilder 😉

  Åh moa har också långt och tjock hår, men jag får typ aldrig sätta upp det! hon drar ur direkt och för 2 veckor sen var vi hos frissan för 3e gången och klippte henne. det växer som ogräs! vi tog bara lite på topparna men luggen behövdes kapas rejält, hon såg ju knappt ut haha! vad skönt att ha en vän som kan komma och klippa, det är ju så dyrt med barnklippning – här tar dom mellan 250-300 kr. Men vad gör man när man inte vågar eller kan klippa själv;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg