6 månader!

Att jag fortfarande är vaken såhär dags är ett under. Jag tror jag kan räkna antal minuters sömn inatt på mina fingrar. Leona har haft sin första ordentliga febernatt.. när jag pratade med Madde i telefon imorse så välkomnade hon mig till småbarnslivet.. jag borde ju inte gnälla, detta är den första ordentliga natten som min sömn rubbats såhär mycket sen hon föddes, exakt 6 månader på dagen faktiskt. Minns värkarna jag hade, tänkt att jag snart skulle få hålla mitt lilla knyte i min famn.. värt varenda liten värk. Jag minns inte ens att det gjorde speciellt ont? Hur kan kroppen vara så duktig på att glömma bort? Jag vet ju att de gör så jäkla ont.

Hennes feber verkar vara övergående iaf, så jag börjar funderar om det är lite tänder på gång? Hon tuggarna gärna på allt och inget, mest fingrarna och sin svan.

Så inatt hoppas jag på lite fler timmars sömn!

Livet utan kök fortsätter, känns helt ok än så läge, dag två, får se hur lycklig jag är om några dagar haha. Idag gick Rickard ut och grillade! Han är som Fredde i solsidan, han älskar våran grill. Det bjöds på hamburgare och korv med bröd!

Funderar på att beställa hem mat via mathem.se har kollat in detta tidigare men då levererade dom inte hit till oss. Men nu när det börjat med det ska jag tametusan testa. Tänk vad underbart att få allt levererat hem till dörren, underbart med tanke på hur lite tid vi har till att gå i affärer och handla mat. Vi är så galet dåliga på att veckohandla. Men när köket är färdigt sen, då ska vi börja ett nytt liv. Nyttigare och framförallt mer ekonomiskt! Det kanske ska bli mitt nyårslöfte 😉

Innan läggdags började vi knacka ner kaklet i köket , vi ska få fram alla skruvar så vi ( läs snickaren) Kan montera ner gamla skivor och sedan montera dit nya. Barnen hjälpte ivrigt till! ♥


Nu ska jag krypa ner i sängen och ska nog surfa runt på lite köksinspiration. Känns underbart att vara igång ordentligt.

Kram! ♥

2 reaktioner till “6 månader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg