This is a hallelujah moment!

Då var det söndag igen. Regnet öser utanför. Brasan är tänd och vi ska snart kolla på någon favoritserie för att försöka samla lite energi innan vi kickar igång veckan. Det kommer blir en hektisk vecka, alltid mycket att göra såhär efter black friday! Otroligt kul. Har ni gjort några fynd ? Kanske köpt några julklappar?
Usch jag har varit så dålig på det. Jag borde bli bättre på att ligga steget före, men i vanlig ordning kommer det sluta med att jag står sista dan och stresshoppar alla julklappar, blir SÅ trött på mig själv!
Men jag tänker att jag ska inte ha för höga krav, det hinns med, viktigt att fokusera och sortera ut det viktiga. Just nu är det mycket fokus på köket.

I fredags kom elektrikern hit och kopplade ur alla el. Så nu börjar livet utan kök.. Det kommer nog vara mer påfrestande än man tror, men det kommer vara värt det.


Jag är SÅ glad att vi gör även denna renovering. Det är som en befrielse att få stå och slita ut det gamla. Jag ryser av att vi har använt detta kök.
Jag orkar inte i skrivande stund gå in på det djupare än så, men ni som hängt med under vår resa från början.. ni vet.
Nu är garaget belamrat med det gamla köket.. I veckan kommer nya vitvaror som vi faktiskt shoppade billigare nu när det var blackfriday!


Såhär såg köket ut innan vi rev bort hela golvet. Efter månader med att köket sett ut såhär, i slutet la vi över en matta så att inte barnen skulle skada sig på de vassa bitarna.

Just nu ser det ut såhär:

Golvet är borta, nu ska bara kaklet rivas! Tur vi har så otroligt fina och kunniga människor omkring oss! Haft en snickare här idag som kommer att göra jobbet som vi inte riktigt fixar själva! Så innan veckans slut är detta ett minne blott! TACK gud att jag fick igenom att kaklet skulle bort.
Jag visste ju att Rickard skulle gå med på det till slut, och jag känner honom så väl efter alla år ihop att när vi väl kommit såhär lång så kommer han inte vilja behålla det.;) Bara det att jag vet det lite tidigare än honom 😉 Jag ser redan framför mig hur BRA och ljust köket kommer bli.

Nu har ni en liten uppdatering om vad vi har gjort i helgen, Hoppas er helg varit fin. Vad har NI gjort? ♥

Puss/ A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer