Alla dagar kan inte vara de bästa.

Man är ju inte alltid på topp här i livet, det ska gudarna veta, och igår hade jag min sämsta dag på väldigt länge! Fyfan, jag mådde riktigt rutet, jag tror ni kan känna igen er lite när man har en riktig dålig pms/mensdag, stackars karlarna som får stå ut med oss då 😉 Tack Rickard att du står ut haha!
IMG_9200.JPG

Vi skulle tillbaka till tandläkaren igår och som tur var Rickard med denna gång, för jag fick ett litet utbrott, lite befogat, men även lite överdrivet från min sida! Tårarna kom många gånger igår och på något sätt rann bägaren över efter det där lilla utbrottet, de var välbehövligt även om det oxå medförde lite ångest! Men efter sånna dagar så kommer man ju ut starkare, jag låg nära Rickard igår när jag skulle somna.. Hans famn, den är perfekt! Och jag känner mig så trygg! Tänk att jag ska få stanna där resten av mitt liv, jag är så lycklig! ♥

Idag känns iaf allt mycket bättre, och hädan efter får Rickard gå till tandis med barnen haha;) Om jag inte flyttar över dom till min privata klinik! Då kan jag tänka mig att ta över den grejen igen.

Vi avslutade dagen iaf med att äta Rickards otroligt goda kräftsoppa!

_14A1339

Receptet delar jag med mig av i ett eget inlägg, denna måste ni bara testa!! Lyckos mig som får den till matlåda idag också 🙂

Jag kickade igång dagen med lite företagsfotografering på en advokatbyrå här i stan. Lite nya porträttbilder till deras hemsida! Det kommer bli riktigt bra!
_14A1343 Nu ska jag pilla i mig lite lunch och sen längtar jag tills i EM när familjen är komplett igen! ♥

Ser så mycket fram emot söndagen då vi ska iväg till barnmässan i Örebro, Barnen är eld och lågor. Och det ska bli grymt att få träffa alla människor där,  och krama om Therese lite extra! Hon är verkligen grym som fixar med detta! <3
_MG_6743_1 _MG_6793
Ni hittar allt om hennes fantastiska barnmässa HÄR !!

Vill ännu en gång passa på att tack er för att ni kikar in här hos mig på dagarna, ni är så fina!
KRAM ♥

En reaktion till “Alla dagar kan inte vara de bästa.

  1. Stor kram, bättre dagar väntar om hörnet ❤️

    Och du… Jag känner precis likadant när det gäller tandläkaren. Mår dåligt innan vi måste gå dit och lika dåligt efteråt då man blivit förmanad och tillrättavisad inför sina barn. Inte ett dugg pedagogiska de där tandläkarna… Glömmer aldrig då jag blev direkt utskälld för att jag ammande min då 15 månader gamla son. Jag kunde lika gärna ge honom saft sa de. Eh… Jag ilsknade till rätt rejält och menade att det finns så mycket som överväger att amma länge och att jag direkt struntar i att det finns socker i mjölken då fördelarna är så många fler. Suck… Till saken hör att inget av mina fyra barn har haft något hål och då blir den äldsta snart 18 år så något rätt måste jag ha gjort även om inte vår kära tandläkare är av samma åsikt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg