Hetsätande morsa men ändå smal, så i vilket fack ska jag in i?

Det är en het diskussion kring Katrin Zytomierskas uttalande i Malou efter 10. Jag har själv sett debatten och jag blev så fruktansvärt irriterad så att jag är tvungen att skriva om det. För jag relaterar DIREKT mot mig själv.

Katrin sitter i soffan hos Malou och säger att alla överviktiga och feta personer bara sitter och trycker i sig godis och chips och annat. De gör inget annat än att hetsäter.

För om man äter som henne rätt och nyttigt så ser man ut som henne säger hon drar händerna över kroppen. Men vem säger att HON är perfekt? Det som är perfekt i hennes ögon behöver ju faktiskt inte vara perfekt i andras. Det kanske finns dom som faktiskt TRIVS som överviktiga? Dock så förespråkar inte jag att man ska vara överviktigt, för jag vet att det är ohälsosamt för kroppen och jag vet att om det går till överdrift så kan fetma leda till döden. Men det är inte det jag vill få fram just nu.

Det jag vill få fram som är viktigt här är att vi ALLA är olika, alla har olika kroppar.
Och jag har mig själv som ett perfekt exempel på att vi är just OLIKA.
Jag är verkligen ingen nyttig människa någonstans. Mina kvällar går oftast åt till att jag äter choklad och dricker en coca cola, jätte ohälsosamt JAG VET! Men det är sanningen. Och jag rör inte på mig, och tränar inte heller. Så jag är ju i Katrins ögon en av de här överviktiga som sitter och trycker i sig chips och skit som hon säger.
Men jag är definitivt inte överviktig för fem öre, jag ligger på normalvikt. TROTS att jag äter så onyttigt som jag gör, och varför är det så? För att alla är olika!
Det jag vill få fram är att de som är överviktiga behöver ju förhållandevis inte trycka i sig massa onyttigheter varenda kväll?
Och jag som gör det? som är ett levande exempel på en ”tjock” person, men är i allra högsta grad inte det.

I vilket fack ska vi placera in mig då??

_14A1445 _14A1468

Jag är ändå stolt över min kropp, även om den har vissa skavanker jag gärna skulle ändra , typ mina bröst, men det tillhör ett annat forum. Denna kropp har ändå burit två fantastiska barn. Det är ju helt galet egentligen när man tänker efter. Men under båda mina graviditeter så har jag inte gått upp speciellt mycket i vikt, ÄVEN fast jag åt precis som jag ville. Jag åt onyttigheter då också, vilket betyder att ALLA är olika, vissa går mer upp i vikt och vissa mindre. Allt är väldigt individuellt.

Men jag är SÅ nyfiken , i vilket fack ska vi lägga in mig i Katrin?

En reaktion till “Hetsätande morsa men ändå smal, så i vilket fack ska jag in i?

  1. Usch va jag blir arg på sånt! Varför kan inte folk få vara som dom är? Jag har en syster som är överviktig. Hon äter mycket bättre än vad jag gör. Alltid sallad, mycket frukt, regelbundna tider osv. Själv har jag haft anorexi. Just pga samhällets hets och såna korkade människor. För de är vad jag tycker att hon är. Hur har mitt värde som människa ändrats från att jag vägde 42 kg till att jag som nu väger 60? Jag är samma människa. De kan omöjligt vara min vikt och min form som säger vem och hur jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg