Älskar att fynda second hand och jag ska snart börja packa BB-väskan tänker jag.

God morgon på er . Hur har ni det? Vi börjar äntligen komma ur sjukstugan och alla är tillbaka till vardag, så skönt. men man vågar nästan inte hoppas på det för mycket, för rätt som det är så hoppar någon förkylning eller liknande på igen. Det har verkligen varit tuffa tider alltså , men nu blickar vi framåt tycker jag. Snart lite extra ledigt då det är dags för påsklov. Det bästa med våren ( förutom värmen, som just nu lyser med sin frånvaro) är väl ändå alla ledigheter som infaller sig. ♥ Tiden blir inte lika lång fram till sommaren på något vis.

Igår var jag förbi Erikshjälpen här i Motala, älskar att fynda saker second hand. Eftersom jag har en dotter som älskar att baka så haffade jag ett superfint kakfat till henne, men så kunde jag inte låta bli att fota det lite själv, det var så himla fint. Så måste visa er, älskar verkligen att fynda fina saker för en bra sak dessutom.
Fatet är ett trevåningsfat och kostade ynka 52 kr. Ser fram emot alla Leias bakverk som hon kommer baka och lägga upp på detta.


jag försökte fjäska till för min man och bakade med kärlek till honom, han älskar syltkakor och gjort sen han var lite, så bakade hjärtformade syltkakor till honom, tror det gick hem ändå 🙂


Det är så sällan jag bakar, även om jag tycker det är otroligt roligt, så brukar jag överlåta det till Leia. ♥ Men ibland får jag lite feeling.

 

Det börjar verkligen dra ihop sig nu kring graviditeten känns det som, veckorna svischar förbi… fort.. Såhär fort går det minsann inte i början när man hänger med huvudet över toaletten och kräks dagarna i ända. Nu mår jag bra förutom min foglossning då, den är ju som den är.och de senaste dagarna har jag haft lite magkatarr.. Man känner att hon ligger och trycker på åt alla håll och det börjar bli lite trångt för henne därinne 🙂 Lilla snuttan, så nyfiken på hur hon ser ut. ♥
Idag är vi i vecka 31+6 så imorgon kör vi ny vecka.
Jag tänker att jag ska börja lite smått att förbereda och iallafall kika över vad man ska ha med sig i bb-väskan. Det tänker jag att ni ska få följa med på.

Älskar förövrigt denna fluffiga lilla necessär, tänker att jag ska ha med mig den med lite brasa grejer. Visst är den söt?

Vill passa på att önska er en fin dag, snart kommer också ett inlägg med en lite uppdatering från mina dahlior, hur de mår just nu.

Stor kram/ Angelica

En reaktion till “Älskar att fynda second hand och jag ska snart börja packa BB-väskan tänker jag.

  1. Jättefint fat, man kan verkligen hitta trevliga saker på secondhand och så perfekt allt måsta inte va nytt.
    Åh vad tiden den går fort framåt för dig nu och så spännande med ett nytt litet liv, finns inget mysigare.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer