Äntligen ett nytt soffbord.

_14A9623-2 _14A9624Ända sen vi köpte den nya soffan så har jag velat köpa ett  nytt soffbord.. Men som vanligt så har man för lite tid och mot min vilja så glöms ibland hemmet bort… Men jag tror också det beror på att jag inte trivs riktigt hundra i lägenheten längre, då blir man inte så sugen på att fixa i den heller. Det är inget roligt. Jag vill piffa i ett hem jag äger. Jag vill ha ett hus som är vårt, där vi kan sätta vår prägel på. Men just nu vet vi inte när vi kommer att köpa ett hus, Det kanske händer snart, eller inte?

Så vi måste se till att fortsätta bygga vårt hem med fina saker här, för då kanske man faktiskt trivs lite extra. Även om det känns trångt och ibland känns lägenheten som att ”sminka en gris” Det är svårt att få det 100 snyggt när golvet är fult tillexempel. Ni fattar vad jag menar. 😉

Men förra vecka fick vi iaf leverans av vårt nya soffbord. Det blev ett marmorbord med vitt underrede.. Det blev SÅ bra. bord_

Vi är nöjda, jag undrar vad vi ska greja med härnäst? Kanske försöka få upp mer på väggarna?
Men hur roligt är det tex när jag i vardagsrummet alltid får titta på tvättställningen. Den står ju alltid där som en ful inredningsdetalj. USCH. Känner ni igen er? Jag önskar mig en tvättstuga i julklapp där jag slipper se skiten =P tänk att bara kunna stänga en dörr och förtränga tvättberget! 🙂

Nu ska jag fortsätta tvätta, jag har tvättat upp det vi hade med oss på vår resa i helgen, lika bra att ta tag i det direkt. För snart är det dags att packa om igen och åka mot huvudstaden i slutet av veckan! 🙂

Kram / A

8 reaktioner till “Äntligen ett nytt soffbord.

  1. Ja, men jag tänkte att det var värt och testa att kommentera där, för jag hittade ju inte den nya=) Men nu så:))
   Då har jag en del att lösa ifatt :DD

 1. Jättefint bord 😀 Åh, känner igen det där med tvätten… Vi bor ändå i hus och har en tvättstuga i källaren men där är för kallt att hänga tvätten så den tvättas bara där. Sen står den på torkställningen på ovanvåningen i hallen/allrummet där istället…..

  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Men vad fint det blev!! Jättefint bord och faktiskt kuddarna också. Det ser ju jättemysigt och fräscht ut. Perfekt för att komma över och ta en kopp kaffe 😉

  Lycka till med allt nu. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg