Den förlorade systern och mysig tröja.

Hej på er. Igår var det studiedag på Lowas dagis. Vilket betydde att vi hade en mysdag hemma bara hon och jag. Det var längesen. Mendans Leia var i förskolan passade vi på att mysa lite. Man märker att de uppskattar egentiden. Lowa älskar att gå i skogen så hon slängde på sig kläder fort och ville ner i skogen på en promenad. _14A9594

Efter en liten promenad gick vi hemåt och lagade mat. Jag messade lite med min syster Felicia som jag inte träffat på länge, hon ville komma förbi. Hon är alltid så rolig att skriva med sådär. Hon skriver ofta att hon vill ses och sen bestämmer man något,och sen får man ett sms att ”nej jag hinner nog inte”… OM vi inte äter lunch ihop förstås, för då hinner jag. =) Och mycket riktigt, igår var det samma visa =) Det var så roligt, för mamma och jag hade pratat om det dagen innan att man aldrig träffar varken Alice eller Felicia om man inte bjuder hem dom på mat =P
Eftersom jag ändå skulle laga mat så lagade jag lite extra till henne också =)
_14A9597 _14A9598

Älskade syster ♥

Jag börjar redan bäva lite inför att hösten snart kommer, jag har tyckt det varit så skönt att värmen har varit och man har sluppit frysa. Jag får så mycket mer värk i mi skuldra när det är kallt ute… Så det gäller att klä sig varmt. Så jag har redan nu börjat köpa på mig lite varma kläder inför hösten:) Jag hittade en jättefin tröja hos My Ztyle. Till väldigt bra pris också. =)
_14A9603 _14A9605

Visst är det roligare att öppna upp paketen när det är fint inslagna? 🙂
_14A9619

Tröjan jag beställde var grå och jag kommer inte frysa i den i höst sen=)
_14A9614 _14A9616 _14A9609

Den satt jättebra, och den är båtformad uppe i halsen. Jag hittade tröjan –> HÄR. <–

Nu ska jag fortsätta jobba en liten sväng, kikar in lite senare, tänkte visa er barnen nya jackor. De är SÅ snygga=)
Vad gör ni idag?

Kramar / A

En reaktion till “Den förlorade systern och mysig tröja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg