Att det ska vara så förbannat svårt att älska sig själv.

God kväll hörni. Tänkte kika in och skriva några rader till er härinne. Kan inte förstå att det redan är fredag imorgon, veckorna bara springer iväg.
Vi har haft en bra vecka, Leona har sedan en vecka tillbaka börjat gå på fritids, och det funkar så bra. Det känns verkligen lyxigt att vi har kunnat smygstarta det mesta vid denna skolstart.
Nästa vecka är det dags för inskolning av Line, men jag passar på att köra ner huvudet i sanden ett tag till.
Det kommer kännas, för jag har inte vant mig vid att hon faktiskt är så stor nu och att det är dags. Men allt har sin tid och vi kan prata mer om det nästa vecka , visst.

Idag har vi haft en mysig fikadejt hemma hos Madde. Line röjde runt och kände sig som hemma, fanns mycket att upptäcka och gärna kika och titta på. Det som var lite läskigt var deras stora hund som de har, men lilla Toffie gick bra, kanske för att hon är så liten. Här hemma är Line bara van vid vår katt Zira, det är ju typ samma storlek. Värre med den stora labradoren, det var lite läskigt. Men det gick bra! 🙂

När vi ses så är det alltid så jäkla mysigt, barnen myser och busar och vi vuxna pratar ikapp lite, myser och dricker gott kaffe.
Idag blev jag även bjuden på god äppelpaj!

Så jäkla dra åt helskotta gott, och den där kaffen som hon gör, även om jag också har en mjölkskummare nu hemma, så tycker jag inte att jag får till riktigt samma smak hemma. Hon är snäppet vassare, kanske har hon någon hemlig ingrediens hon ej berättar om.

Vi tog en härlig tur i trädgården, vi brukar alltid vara så otroligt nördiga och skicka filmer till varandra dagligen på uppdateringar om en blomma slagit ett eller inte. Men något visst med det hela när man också gör det tillsammans live med en kaffe i handen.

en och annan fuldans får man ju helt enkelt bjuda på . Försöker verkligen att vara en förebild och känna att man älskar sig själv. men det är så otroligt viktigt att man kan göra det och utstråla det. Jag vill vara en förebild för mina barn, för är det något jag alltid förklarar för dom så är det att man duger precis som man är. Men varför ska de vara så svårt att leva efter det själv.
Önska jag kunde sluta granska mig själv med fula ögon. Rickard säger alltid ” det är sådär du ser ut” . Han har ju rätt, jag vet ju det. Men det skaver ändå på något sätt i mig. Men jag försöker träna på det.
Funderar också på att klippa av håret igen, jag får ju infall då och då, när håret kommit ner till en viss längd så ryker det. Känner att jag skulle behöva göra det då det känns stripigt och tråkigt, samtidigt skulle jag även vilja lägga i lite mörkare nu inför hösten. Tror det kan bli fint till mina nya glasögon som jag har beställt. =)

Line min Line! ♥


Amadeus som är några månader yngre än Line men vuxit om henne redan, tänk att de kan vara så olika från barn till barn. Hur söt är inte denna lilla pojke?
Han sov lite siesta när vi var där, men några minuter innan vi åkte så vaknade han och de fick hälsa på varandra. =)


  
Så glad för våra små härliga dejter vi får till, även om det var längesen sist.. Nu ska vi försöka hålla i en kaffe åtminstone en gång i veckan. 🙂


Så glad för att jag kan kalla dig min bästa vän! ♥
Nu ska jag krypa upp i soffan och äta några knäckemackor med banan på. Det har min syster lärt mig att det är bra och gott och äta. Ska nog också fira med en liten chokladbit, ni kvinnor vet vilken vecka det handlar dom då 😉

Imorgon kommer ett till inlägg här på bloggen, där jag kommer berätta lite mer om när jag var hemma hos min kusin och gav de hjälp med amningen tidigare i veckan. De har nämligen fått sin lilla tjej nu. Tänk vilken babyboom i vår familj/släkt. Och jag har inte bidragit med någon just nu. Det ni!

Vi hörs imorgon.
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg