Ett litet hej!

Tänk att det blev ett så långt uppehåll som från semestern. Tror inte ni är förvånade vid det här laget. Men vet ni, det är också skönt att ta pauser då och då och under sommaren framförallt så går det i ett.
Men nu har vi snart varit inne i vardag i tre veckor. Vi har dock haft en fin sommar ändå, och försökt göra små utflykter. Höjdpunkten var nog när vi åkte till Astrid lindgrens värld och bodde i stuga över en natt. Måste visa er, för det var SÅ mysigt.
En annan höjdpunkt vad när jag blev moster till älskade lilla Svea , att få vara med på min systers förlossning och doula henne och hennes Sambo, wow säger jag bara.. Måste också få ett eget inlägg. för det finns så mycket att säga.
Leona har börjat förskoleklass, vilket har gått superbra. Så stolt över henne och det känns som hon växer flera meter.
Leia har börjat högstadiet. Vad Sker där?  hur kan jag ha en tonåring i huset som går i högstadiet? Förstår inte riktigt. Men det är ju bara följa med allt som sker.

Eftersom sommaren inte har varit den bästa rent vädermässigt så känner jag mig inte alls redo för hösten. Men det är ju bara välkomna den med öppna armar, för den kommer ju varesig man vill eller inte.
Vi har också hunnit påbörja ett projekt här hemma. Att färdigställa ett barnrum på övervåningen, som vi byggde för ett tag sen. Jag ska ta fram en ny kulör tillsammans med Nordsjö som ni snart kommer få ta del av! Det blir verkligen fint. Jag hade en bild i huvudet hur jag ville ha det, och Rickard färdigställer.
Det är så roligt när vi träffar grannar på gatan och så undrar dom vad vi har för projekt just nu, för alltid har Rickard något på G att fixa i vårt hem. 😉 Ser så fram emot att få visa er snart.

Börjar också fylla på Lines garderob… Det har kommit in så mycket fina höstkläder. Kunde inte motstå detta. Visst är det fint?

Nu dags att hämta hem barn, och mysa lite.. Till kvällsmat står det kycklingpaj på menyn!

Puss o Kram

2 reaktioner till “Ett litet hej!

    1. Vad roligt att du gillar att kika in här! Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera här inne, för tycker ju om det <3
      Ha en fin helg
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg