Foto

Att fånga kärleken..


Eftersom våren inte behagar att vara utomhus så försöker vi muntra upp hemmet med lite tulpaner.

Vaknade upp till nästan fem minus grader, åh vad jag ville ligga kvar i sängen ännu mer idag! Det var riktigt tufft att gå upp. Har sovit dåligt också inatt, usch. Så idag känner jag mig inte alls hundra. Känner mig nästan sjuk i kroppen. Den värker. Jag känner alltid extra skillnad på väderomslag också, då blir alltid värken i min skuldra värre. Så i eftermiddag blir det ett varmt bad igen. Tack gud för att vi har ett badkar. ♥ Så då har jag fått gnälla av mig lite 😉

Men något som gör mig glad och att få längta ännu mer till sommaren är gamla bilder ifrån arkivet. Ni som hängt med ett tag minns ni när jag fotograferade Therese och Emil?
Ni andra som missat det, ni får här en riktigt bildbomb. Jag verkligen ÄLSKAR dessa bilder på dom. Tänk att unna sig själv en fotografering med sin älskling. ♥

En annan härlig bild i väntan på ett under i magen. ♥

Alla dessa bilder är tagna i Varamon, platsen är verkligen magisk och vi är bortskämda med att bo så nära denna fantastiska strand. Nu kliar det i fingrarna på att fotografera kärleken igen. ♥ Kärleken av alla dess slag, mellan er som par, kärleken mellan förälder och barn , i väntan på bebis.. Listan kan göras lång. Bara fantasin sätter gränser. ♥Maila mig vid intresse: angelica@angelicasandberg.se

Kikar in lite senare.
Kramar/ A

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *