Att vara sig själv, alla andra är redan upptagna!

Känner mig allmänt pmsig just nu, märker så på mig själv att jag inte är i form. Men jag försökte skärpa till mig , tog med Leia till stan på eftermiddagen för lite shopping. Kidsen behöver fylla på hur mycket som helst känns det som,men nu har de lite mer sommarkläder och varsin ny bikini, jag passade på att köpa nya ballerina skor och använda mitt presentkort  som jag Fick i födelsedagspresent.  Rickard har fått en ny telefon , han förlängde sitt abonnemang. Jag ska ta över hans gamla. Men jag är avundsjuk. Kameran i hans nya är fasen grym. Men jag älskar min systemkamera så den får fortsätta leverera bilder <3

Kvällsfunderingar… ibland får jag bloggtorka, svårt att få ner orden och känslorna i skrift. För mig är de viktigt att skriva från hjärtat. Ingen annan skulle kunna skriva här för då vore det inte jag. Genom åren har jag fått kommentarer att ni gillar att man skriver i motgångar och medgångar. ♥ Jag är ingen annan än mig själv.. men det tror jag alla ni lärt er vid det här laget. Jag ser ingen charm i att försöka va som någon annan. Tänk vad jobbigt det måste va. Att hela tiden känna att man inte kan va sig själv. ”Var dig själv, alla andra är redan upptagna!”  Jag vet ju att ni , iallafall de flesta här inne gillar det, men det finns alltid en liten procent gnällspik. 😉

Jag känner mig fortfarande väldigt down och vissa dagar är tuffare än andra. Samtidigt har jag lust att slå till mig själv och tänka att det finns dom som har det värre, och det gör det alltid. Men jag är ändå mig själv närmast. O jag har rätt att inte må bra. Samtidigt har jag lätt till tårar och skratt. Barnen, de tre små, och även Rickard, de kan gå mig på nerverna ibland alla fyra, men lika fort kan de få mig på bra humör och skratta. Livet.

Det var längesen jag såg fram emot en sommar som denna. En sommar tillsammans , i harmoni. Åka iväg, till skärgården.. bara inte göra någonting. Jag har bestämt mig för att bli mer spontant.  Boka in ett hotell någonstans, och bara åka. Behöver ju inte vara så långt egentligen. Men ett riktigt smultronställe… ♥

Leona är fortfarnde hängig, stackars liten, snorig , hostig plus att hon får tänder. Och om hon får bestämma så vill hon mest vara i famnen hela tiden. Imorgon har jag en lite paus och ska jobba. De stora kidsen ska inviga den nya poolen som pappa ska fixa.

Var rädda om er.

puss/ A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg